Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 754 kJ / 3 526 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 182,83 g |
| Tuky | 256,40 g |
| Vláknina | 17,37 g |
| Cholesterol | 468 mg |
| Sodík | 17,57 g |
| Sůl | 46,45 g |
| Sacharidy | 113,18 g |
Postup přípravy
Podáváme s bramborovou kaší.
Zveřejněno 12. 8. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušený hovězí pupek na mrkvi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wlLJ
Moje poznámka
Dušený hovězí pupek na mrkvi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wlLJ
Nejnovější recepty
Ragú z červené čočky a zeleniny
Přidáno před 2 hodinami
Medové kornoutky s krémem
Přidáno před 5 hodinami
Kokosové sušenky
Přidáno před 7 hodinami
Drážďanská štóla
Přidáno před 9 hodinami
Vanilkové rohlíčky podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí stehýnka Garam masala
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vosí hnízda
Petule123 před 1 minutou
Jihočeská kulajda
RomanaMonika před 35 minutami
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
Mi_Ky před 49 minutami
Sypaný jablečný koláč
magdalenka před 1 hodinou
Polévka z oranžové tykve
Kajkajak před 1 hodinou
Srbské rizoto z mletého masa
Sahula před 2 hodinami
Krémová česnečka
magdalenka před 2 hodinami
Srbské rizoto z vepřové plece
Sahula před 2 hodinami
Sekaná z pekárny
magdalenka před 2 hodinami
Tématické fráze:
hovězí pupek recepty,
hovězí pupek recept,
hovězí pupek,
recepty z hoveziho pupku,
recepty z masa hovězí pupek,
hovězí pupek s mrkví,
pečený hovězí pupek mrkev,
recept na hovězí pupek,
dušený hovězí pupek,
hovězí v mrkvi,
recept hovezi pupek,
hovězí dušené v mrkvi,
jak se dela hovezi pupek,
co se děla z hovězího pupku,
hovezi pupek na mrkvi,
hovězí pupek v papinaku,
hovězí na mrkvi,
jak se dělá hovězí na mrkvi,
recepty hovezi pupek,
recept hovězi pupek recepty
Suroviny:
pupek hovězí,
sádlo,
cibule,
mrkev,
pórek,
pepř,
sůl,
harissa,
cibulka jarní,
hořčice dijonská,
mouka hladká,
bujón,
brambory,
máslo,
mléko
Komentáře (10)