Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Plněné kotletky s houbovým přelivem

Hodnocení receptu je 4,9 (21×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

dzungila

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 841 kJ /
918 kcal
Bílkoviny23,73 g
Tuky70,67 g
Vláknina34,20 g
Cholesterol 125 mg
Sodík 946 mg
Sůl2,25 g
Sacharidy30,85 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kotlety osolíme, opepříme, posypeme uzenou paprikou a naklepeme paličkou. Krok 2: Každou kotletku poklademe plátky farmářské slaniny a na ní položíme vedle sebe dva plátky sýru Brie. Krok 3: Plátek masa přehneme, okraje sklepneme paličkou a pro jistotu ještě sepneme párátky. Maso obalíme v hladké mouce. Krok 4: Na oleji osmažíme do zlatavé barvy nakrájenou cibulku a na ní z obou stran orestujeme maso. Krok 5: Vyjmeme jej a do výpeku dáme osmažit houby. Osolíme je a když pustí vodu, zalijeme smetanou. Krok 6: Kotletky vrátíme zpět, promícháme a dáme zapéct na 30 minut do trouby vyhřáté na 200 stupňů.

Zveřejněno 14. 8. 2010

Poznámka autorky dzungila

Příloha - šťouchané brambory s osmaženou lahůdkovou cibulkou

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9DVx

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9DVx

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (13)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

moc výborné jídlo.strašně nám chutnalo:yes:

Nádhera, sbíhají se mi sliny :-p

Rebeko, já jsem uzenou papriku objevila teprve nedávno a asi jí teď budu cpát do všeho...;-) Byl to vlastně pokus, ale určitě nic nezkazíš, když jí nahradíš třeba grilovacím kořením, nebo obyčejnou sladkou paprikou.

a ještě dotaz:dá se něčím nahradit uzená paprika:-?:-Onikde jsem ji u nás neviděla:-//děkuji za odpověď:-K

Vše již bylo řečeno, proto jen 10. bod :yes::-p:-p;-)

Vypada to velmi chutne, krasne fotky cloveka prijemne nalakaji. Urcite to bude vyborne, jsou v tom same dobre veci, 8. bodik pro tebe. :yes::-p:-K

Jak mi mohl tak krásný recept uniknout:-?bezvadný chuťově i pěkné fotky. Dávám jasného 6.boda:yes:

Tohle je moc příjemný recept ze samých dobrot, doplněný krásnými fotkami. :yes: Houbová sezóna se konečně dostavila i k nám, tak předpokládám, že by na tento předpis mohlo dojít snad brzy. ;-)
Bod posílám předem, je to jasná delikateska :-p.

No panečku, opravdu od pohledu jedlé:-p:yes:

chtěla jsem dělat hovězí na houbách,ale po zhlédnutí této parády:-p přehodnocuji,a vytáhnu z mrazáku vepřové....;-):yes:

nádherné foečky:yes::yes:

No téda, ty jsou! :-O Mám hlad, to asi není dobré, chodit zrovna sem. . . ;-):-p:yes: +1

Tématické fráze:
houbový přeliv na maso, houbový přeliv se smetanou, plněná kotleta, vepřová panenka s houbovým přelivem, plněné kotletky, plnene kotlety, kotlety plněné houbami, plnene kotlety houbami, maso plněné houbami, plněné kotlety recepty, recepty na plněné kotlety, vepřový plátek s houbovým přelivem, kuřecí platek s houbovým přelivem, přeliv na maso, smetanovy houbovy preliv, vepřové s houbovým přelivem, plněné kotlety na houbách, vepřové plátky s houbovým přelivem, houbovi preliv k masu, plněná kotleta houbami

Suroviny:
kotleta vepřová, slanina farmářská, sýr brie, cibule, paprika sušená uzená, mouka hladká, sůl, pepř čtyř barev, houby čerstvé, smetana, olej, párátka

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu