Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 777 kJ / 1 142 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,93 g |
Tuky | 22,99 g |
Vláknina | 1,80 g |
Cholesterol | 568 mg |
Sodík | 433 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 181,87 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Letní dort
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wKMm
Moje poznámka
Letní dort
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wKMm
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 6 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 8 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 16 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 2 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 4 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 4 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 5 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 5 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 6 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 6 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 7 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 7 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 7 hodinami
Tématické fráze:
letní dort,
letní ovocný dort za studena,
letní dorty,
letní dorty za studena,
dort za studena,
želatina za studena dr oetker,
josta recepty šťáva za studena,
dorty za studena,
želatina za studena,
rychlý letní dort,
eshop.oetker.cz,
letní krém do dortu,
dorty za studena recepty,
recept na letní dort,
jogurtový letní dort,
letní dort k narozeninám,
letní jogurtový dort,
jogurtovej dort,
dorty recepty,
letni kremy do dortu
Suroviny:
vejce,
mouka hladká,
cukr,
marmeláda rybízová,
jahody,
rybíz,
josta,
ostružiny,
jogurt bílý,
šlehačka,
cukr vanilkový,
želatina,
rybíz,
cukr,
želatina
Komentáře (15)
K tej želatíne, používam želatínu jemne granulovanú, fotky som pridala na koniec postupu. Inú nekupujem. Používam ju na sladké aj slané jedlá, všade, kde želatínu treba. Raz som kúpila plátkovú, ale nejako sa mi neosvedčila. S touto mám výborné skúsenosti, len mám pocit, že v Čechách ju asi nedostanete