Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 586 kJ / 379 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 7,42 g | 
| Tuky | 23,51 g | 
| Vláknina | 11,78 g | 
| Cholesterol | 26 mg | 
| Sodík | 24 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 31,90 g | 
Postup přípravy
Hotovou cibulku posypeme hladkou moukou, dobře prosmahneme a zalijeme studeným vývarem. Provaříme a dochutíme solí a pepřem. Tepelně opracované maso vložíme do omáčky prohřát.
Zveřejněno 28. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Uzené s cibulovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JNGl
Moje poznámka
					
				
Uzené s cibulovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JNGl
Náhodný recept
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 13 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 15 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 17 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 20 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 21 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 9 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 11 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 12 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 12 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 13 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 13 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 14 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 15 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 15 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 15 hodinami
						Tématické fráze:
						
							uzené s cibulovou omáčkou, 
						
						
							tepelně opracované uzené, 
						
						
							cibulový přeliv na maso, 
						
						
							moukové noky, 
						
						
							uzený maso s cibulovou omáčkou, 
						
						
							přeliv na uzené maso, 
						
						
							uzené na cibuli, 
						
						
							uzené maso s cibulovou omáčkou, 
						
						
							uzené s cibuli, 
						
						
							musí se moravské uzené vařit, 
						
						
							vařit tepelně opracované maso ?, 
						
						
							tepelně opracované uzené maso, 
						
						
							uzene tepelne opracovane, 
						
						
							cibulové třené noky, 
						
						
							reliš z červené řepy, 
						
						
							koupené tepelně opracované uzené maso, 
						
						
							uzené maso s přelivem, 
						
						
							uzené recept, 
						
						
							cibulovy preliv omáčka k masu, 
						
						
							uzené na cibulové omáčce
						
					
						Suroviny:
						
							maso uzené, 
						
						
							cibule, 
						
						
							cukr, 
						
						
							česnek, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							vývar masový, 
						
						
							olej, 
						
						
							máslo, 
						
						
							pepř, 
						
						
							sůl
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
	
Komentáře (19)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0