Suroviny pro 1
4
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 711 kJ / 2 321 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 150,36 g |
| Tuky | 173,96 g |
| Vláknina | 9,57 g |
| Cholesterol | 1,47 g |
| Sodík | 789 mg |
| Sůl | 0,53 g |
| Sacharidy | 35,29 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 9. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí polévka - falešná želví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v718
Moje poznámka
Hovězí polévka - falešná želví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v718
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v troubě
Přidáno před 5 hodinami
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 9 hodinami
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 10 hodinami
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 11 hodinami
Vepřový závitek s hořcicovo-slaninovou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nebeský koláč
Janja před 4 hodinami
Domácí kmínový chleba
BarboraEis před 6 hodinami
Jogurtový dip s česnekem
Kajkajak před 6 hodinami
Pizza šneky
Kajkajak před 6 hodinami
Mléčná polévka
Kajkajak před 6 hodinami
Květáková omáčka Alfredo
adelaku před 7 hodinami
Kysané zelí zahuštěné - rychlé a jednoduché
DavidVolvo před 7 hodinami
Čokoládový dort z čokolády
Vackovaklara312 před 8 hodinami
Vepřová plec na houbách a na smetaně
74tomik před 8 hodinami
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 9 hodinami
Tématické fráze:
falešna hovezi polevka,
želví maso,
hovězí polévka,
polevka z hovězí ohanky,
recept hovězí polévka,
falesni hovezi polevka,
falesna zelvi polevka z kureciho masa,
falešná želví polévka s kurecim,
oháňka polévka želví,
zelvi polevka z cukety,
želví řezy,
falešná želví polévka z ohánky,
recepty ladi hrusky zelvy z mleteho masa
Suroviny:
cibule,
máslo,
olej olivový,
oháňka hovězí,
česnek,
cibulka jarní,
tymián,
bobkový list,
mouka hladká,
voda,
vývar kuřecí,
rajče,
sůl,
pepř,
kůra citronová,
vejce,
petrželka zelená,
sherry
Komentáře (5)
zizala:
Vzpomněl jsem si zde na tento váš koment, když jsem se potkal s receptem na podobnou "předúpravu" cibule (která slouží především k obarvení vývaru)
Rcp psal patrně estét vašeho formátu
No, na LABUŽNÍKOVI jsem to v rcp upravil, resp. doplnil...
Díky
Opravuji - po důkladnějším přečtení Vašeho receptu raději zůstanu u toho svého. Představa cibule upečené tak, až je "na řezu spálená", se mi nelíbí