Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 630 kJ / 151 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,72 g |
| Tuky | 0,52 g |
| Vláknina | 2,88 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 2,68 g |
| Sůl | 6,30 g |
| Sacharidy | 30,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí zámotky v džusové marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KQL8
Moje poznámka
Krůtí zámotky v džusové marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KQL8
Nejnovější recepty
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 3 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 16 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 22 hodinami
Babiččina vánočka
Přidáno 21. 12. 2025 10:00:01
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodový likér
Jirka55221 před 34 minutami
Domácí chleba
Samjda před 49 minutami
Vánoční věnec
Stefi.f před 5 hodinami
Kokosová očka
Sima1996 před 11 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 14 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 14 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 14 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 14 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 15 hodinami
Tématické fráze:
marináda s džusem,
krůtí vykostěná kýta recepty,
vykostěná krůtí kýta,
krůtí rolky,
zavitky s krutiho masa s dzusem,
pomerančová marináda na krůtí maso,
marináda na krůtí maso,
kuřecí zámotky,
marináda z dzusem,
špízy v pomerančové marinádě,
špízy s tofu v pomerančové marinádě,
recepty na kruti stehna na marinade,
recept na kruti špaličky se zelí,
marináda bobkový list,
marináda bobkový list,
džusové maso,
krůtí stehna marináda
Suroviny:
stehno krůtí,
pršut,
cibulka zelená,
bobkový list,
džus pomerančový,
omáčka sojová,
paprika sušená sladká,
česnek,
olej,
pepř,
párátka,
sůl
Komentáře (26)
je to můj velmi oblíbený recept na netradiční úpravu masa. Díky.
V lékárně taky kupuju byliny na vaření, když nemáma v obchodě se mi nezdají, takže klidně
To je ale můj problém, jinak je to
Díky za ocenění.
Rebeko, ten bobkový list si musí každý vyjmout při konzumaci. Maso ovoní i ochutí po dobu marinování. Mám také recept na masové špízy, kam také list patří - vyndat si ho musíš, ale zůstane po něm ta vůnička...