Suroviny
Porce: 4-5 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 273 kJ / 1 021 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 162,14 g |
Tuky | 25,78 g |
Vláknina | 11,93 g |
Cholesterol | 300 mg |
Sodík | 932 mg |
Sůl | 2,16 g |
Sacharidy | 30,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové roládky plněné mrkví pro Tejaju
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G8Ey
Moje poznámka
Vepřové roládky plněné mrkví pro Tejaju
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G8Ey
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 2 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 6 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno před 16 hodinami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 16 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 16 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 2 hodinami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Didi07 před 3 hodinami
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 4 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 4 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 4 hodinami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 6 hodinami
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 6 hodinami
Bublanina II
Frana74 před 7 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 9 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 9 hodinami
Tématické fráze:
vepřové roládky,
vepřové s mrkví,
vepřové maso s mrkví,
vepřove v mrkvi,
vepřová rol,
rybiz s mrkvi,
vepřová panenka plněná mrkví,
veprove v mrkvi v papinaku,
vepřové v mrkvy,
plněné maso,
veprove na mrkvy,
plněné vepřové maso s rýží,
recept na vepřové v mrkvi,
vepřová roláda mrkev,
vepřové na mrkvi,
vepřová roláda plněná,
plněná vepřová roláda recept,
maso plněné mrkví,
plněné rolady,
plněná roláda s rýží
Suroviny:
maso vepřové,
mrkev,
libeček,
šťáva limetková,
marmeláda rybízová,
cibule,
sůl,
pepř,
bujón zeleninový,
mouka hladká,
cibule
Komentáře (9)