Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 193 kJ / 1 002 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 186,39 g |
Tuky | 15,75 g |
Vláknina | 20,12 g |
Cholesterol | 360 mg |
Sodík | 383 mg |
Sůl | 0,88 g |
Sacharidy | 21,37 g |
Postup přípravy
Podáváme s Vídeňským knedlíkem.
Zveřejněno 22. 9. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kančí kýta na houbovém ragú
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nl4R
Moje poznámka
Kančí kýta na houbovém ragú
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nl4R
Nejnovější recepty
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno před 9 hodinami
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 11 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 11 hodinami
Salsa zavařená na zimu
Přidáno před 11 hodinami
Steaky z kapra
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý švestkový koláč
Macek13 před 8 minutami
Špagety s mletým masem
Macek13 před 9 minutami
Cuketové placičky
kachlicka77 před 44 minutami
Jablkový koláč z jogurtu (s perníkovou drobenkou)
Sony.P před 1 hodinou
Karamelový dezert
thekumsen před 1 hodinou
Kuře pečené v máslové marinádě
jijana před 2 hodinami
Lasagne se špenátem
Sova1 před 3 hodinami
Uzený vývar s nudlemi a knedlíčky
barypb před 5 hodinami
Hrušková povidla na frgále
LeoBart před 5 hodinami
Bramborové knedlíky
Alamatej před 6 hodinami
Tématické fráze:
kančí na houbách,
kančí kýta na houbách,
kančí maso na houbách,
kanec na houbách,
kančí kýta,
kančí ragú na víně,
kanci kyta recepty,
dančí kýta na houbách,
divočák na houbách,
kančí ragů na houbách,
kančí ragů,
kanci kyta recept,
kančí s houbami,
kyta z divocaka na houbách,
houbove ragu s masem,
divočák na hříbkách,
dančí na houbách,
kančí maso na houbá,
ragú z divočáka,
kančí kýta na houbách recepty
Suroviny:
kýta kančí,
houby čerstvé,
cibule,
vývar masový,
rozmarýn,
česnek,
sůl,
pepř,
máslo
Komentáře (23)