Tyrolské Gröstle
V Tyrolských Alpách najdete gröstle všude, jak na svazích v restauracích, tak v podhorských vesnicích. Najdete ho s mnoha obměnami, s vepřovým, hovězím i kachním restovaným masem. Někde přidávají do brambor majoránku nebo čerstvé bylinky.
Suroviny pro 1 dávka
Množství podle počtu porcí
1dávka
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 5. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tyrolské Gröstle
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p6zV
Moje poznámka
Tyrolské Gröstle
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p6zV
Nejnovější recepty
Třešňová granita
Přidáno před 2 hodinami
Broskvový kompot
Přidáno před 4 hodinami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 6 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno před 21 hodinami
Naložený česnek v sádle
Přidáno před 21 hodinami
Grilovaný kapr
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bábovka (hrníčková, olejová)
Evculina84 před 24 minutami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
loribert před 2 hodinami
Mrkvová bábovka
Misad před 3 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Alenulle před 4 hodinami
Kakaový krém do řezů
Annanas před 4 hodinami
Květáková polévka s vločkami a čerstvou majoránkou
ferda30 před 4 hodinami
Langoše z bílého jogurtu - kelímkové
MáťaKuchtík před 5 hodinami
Segedínský guláš
Larietern před 5 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
Cucka77 před 6 hodinami
Tématické fráze:
tyrolske brambory,
tyrolske grostle,
tyrolský špek,
tyrolske recepty,
tyrolské brambory recept,
tyrolská pánev,
tyrolské grestle,
tyrolsky grostl,
tyrolsky špek recept,
grestle,
tyrolske jidlo,
tyrolský špek recepty,
tyrolske brambory se spekem a cibuli,
tyrolské zapečené brambory,
tyrolský chléb,
tyrolske jidla,
tyrolsky salat,
tyrolský chléb,
recepty k mani,
tirolské brambory
Suroviny:
brambory,
cibule,
špek tyrolský,
vejce,
pepř mletý,
sůl,
olej
Komentáře (59)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
No, ono s tou VÁHOU (hmotností) je to podobné jako s MARMELÁDOU (citrusová zavařenina), s RUMEM (z cukrové třtiny) nebo s MÁSLEM, že
GRAMÁŽ mi přijde OK
Líbil se mi, dnes vyzkoušeno a hodnotím skvěle
Já tomu to říkám vůžaves "žádné velké sra..
a PROTO dávám
Dělávám podobně,jen místo tyrolšpeku používám obyčejný,někdy gazdovskou slaninu...prostě,co je zrovna k mání.A protože jsem lenoch,usnadňuji si to tímtohttp://www.toprecepty.cz/recept/14620-spekove-bram...
Mezitím se na pánvičce udělají volská oka a do 10minut hodujeme