Letní cuketová polévka s koprem a houbovými škvarečky
Je tu čas cuket. Nabízí se připravit z nich dobrou polévku. Přinesli jste si navíc z lesa pár hub? Přidejte cuketové polévce exkluzivní chuť navíc. Houbové škvarečky jsou to pravé pro vaše chuťové pohárky!
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 588 kJ / 619 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,22 g |
| Tuky | 45,53 g |
| Vláknina | 6,80 g |
| Cholesterol | 378 mg |
| Sodík | 183 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 32,28 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 8. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Letní cuketová polévka s koprem a houbovými škvarečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2wxj
Moje poznámka
Letní cuketová polévka s koprem a houbovými škvarečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2wxj
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 11 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 18 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 22 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční věnec
Stefi.f před 28 minutami
Kokosová očka
Sima1996 před 7 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 9 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 9 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 9 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 9 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 10 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 11 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 11 hodinami
Tématické fráze:
cuketová polévka s houbami,
cuketova polevka,
cuketa recepty,
škvarečky z hub,
polévka z cukety a hub
Suroviny:
cuketa,
máslo,
cibule,
vývar hovězí,
sůl,
pepř celý,
koření nové koření,
bobkový list,
mouka hladká,
vejce,
ocet,
smetana zakysaná,
kopr,
houby,
sůl,
pepř mletý,
kmín mletý,
olej
Komentáře (14)
Gustavo Woltmann