Letní cuketová polévka s koprem a houbovými škvarečky
Je tu čas cuket. Nabízí se připravit z nich dobrou polévku. Přinesli jste si navíc z lesa pár hub? Přidejte cuketové polévce exkluzivní chuť navíc. Houbové škvarečky jsou to pravé pro vaše chuťové pohárky!
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 588 kJ / 619 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,22 g |
Tuky | 45,53 g |
Vláknina | 6,80 g |
Cholesterol | 378 mg |
Sodík | 183 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 32,28 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 8. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Letní cuketová polévka s koprem a houbovými škvarečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2wxj
Moje poznámka
Letní cuketová polévka s koprem a houbovými škvarečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2wxj
Nejnovější recepty
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 3 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 4 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 12 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 12 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 1 minutou
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 20 minutami
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 1 hodinou
Sýrová roláda
Fitulka před 1 hodinou
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 1 hodinou
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 3 hodinami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 3 hodinami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 10 hodinami
Pečená švestková povidla
Verosa před 13 hodinami
Tématické fráze:
cuketová polévka s houbami,
cuketova polevka,
cuketa recepty,
škvarečky z hub,
polévka z cukety a hub
Suroviny:
cuketa,
máslo,
cibule,
vývar hovězí,
sůl,
pepř celý,
koření nové koření,
bobkový list,
mouka hladká,
vejce,
ocet,
smetana zakysaná,
kopr,
houby,
sůl,
pepř mletý,
kmín mletý,
olej
Komentáře (14)
Gustavo Woltmann