Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 717 kJ / 649 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,42 g |
| Tuky | 56,86 g |
| Vláknina | 4,67 g |
| Cholesterol | 426 mg |
| Sodík | 34 mg |
| Sůl | 0,07 g |
| Sacharidy | 24,19 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinovaná roštěná s česnekem a olivami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9QkD
Moje poznámka
Marinovaná roštěná s česnekem a olivami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9QkD
Nejnovější recepty
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 1 hodinou
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 4 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 4 hodinami
Domácí vlašský salát na chlebíčky
Přidáno před 5 hodinami
Čokoládové budino s kávovým podtónem
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí prsa na smetaně s paprikami
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Karamelový likér - latté
Merylas před 1 hodinou
Jablkový závin
Lucy27 před 1 hodinou
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 2 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 3 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 3 hodinami
Kokosové strojkové cukroví
adela. před 3 hodinami
Sachr cukroví
adela. před 3 hodinami
Hrnková buchta
Helenecka 21 před 5 hodinami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
tomas.rejzek před 5 hodinami
Vánočka s rozinkami
Terka.Ambrozkova před 6 hodinami
Tématické fráze:
marinované roštěnky,
jak naložit roštěnou,
krehke maso,
tenderizer,
marináda na roštěnou,
marinovaná masa,
tenderizer gurmán,
koření křehké maso,
marinovaná hovězí rostěná,
roštěná na olivách,
jak naložit hovězí roštěnou,
marinované hovězí,
marinovaná roštěnka,
marinovaná žebra,
roštěná marináda,
nalozit rostenou,
koření adamovo žebro,
roštěná na česneku,
maso s olivami,
marinovaný roštěnec
Suroviny:
roštěnec nízký,
koření na steaky,
česnek,
žloutek,
solamyl,
olej,
voda,
kurkuma,
koření adamovo žebro,
pepř,
sůl,
olej,
mouka hladká,
máslo
Komentáře (23)
Jen olivy budu muset vynechat - manža je nemá rád, neví, co je dobré
A celozrnné pečivo s Matějem je taky dobrota, Líza nechce hovězí, takže měla pečivo s tuňákovou pomazánkou... Dominik teď zrovna maso nekonzumuje, ale stejně není doma, letěl na víkend do Osla do muzea Edvarda Muncha... Což mi připomíná, že nám nejspíš končí časy roštěnek
Holky, děkuji za body a komentáře!!!