Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 295 kJ / 1 027 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,94 g |
Tuky | 26,58 g |
Vláknina | 32,69 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 127 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 126,33 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dal palak (indická kaše ze žlutého hrachu se špenátem)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oPZK
Moje poznámka
Dal palak (indická kaše ze žlutého hrachu se špenátem)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oPZK
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 10 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno před 20 hodinami
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 22 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Vanilkový máslový korpus
Přidáno 21. 10. 2025 13:00:02
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno 21. 10. 2025 11:35:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablkový závin pro chlapy
Noumik před 24 minutami
Šunkofleky II
Honza62 před 48 minutami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
ZboSy před 55 minutami
Holandský řízek
Kristina1 před 56 minutami
Srdíčka na smetaně
brtna před 4 hodinami
Rozstřelení ptáčci z vepřového masa
Martas6 před 4 hodinami
Fazolková polévka
Kajkajak před 5 hodinami
Francouzský hruškový koláč
KrisZaezemi před 5 hodinami
Nivová bašta
Martina Fliegerova před 5 hodinami
Babiččina bramboračka
Renata13.8 před 6 hodinami
Tématické fráze:
dal palak,
dal palak recept,
žlutý dal,
dál ze žlutého hrachu,
žlutý hrách po indicku,
indická hrachová kaše,
recept na indické jídlo,
daal palak,
indický dál recept,
palak dal,
hummus žlutý hrách,
kase z rimskeho hrachu,
palak recept,
spenat,hrách recepty,
recepty ze žlutého hrachu,
dal palal,
zlty hrach recept,
recepty z hrachu,
vepřové palak se se špenátem,
hrach indická kuchyně
Suroviny:
hrách,
šťáva citronová,
olej,
římský kmín celý,
kurkuma,
česnek,
zázvor,
koření,
špenát listový,
sůl
Komentáře (2)