Suroviny
Porce: cca 2 litry masové hmoty
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 263 kJ / 4 604 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 403,01 g |
Tuky | 331,50 g |
Vláknina | 0,20 g |
Cholesterol | 1,53 g |
Sodík | 7,01 g |
Sůl | 17,00 g |
Sacharidy | 2,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 11. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí vepřovka z papiňáku (tlakového hrnce)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GN67
Moje poznámka
Domácí vepřovka z papiňáku (tlakového hrnce)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GN67
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 8 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 8 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 8 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 8 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 9 hodinami
Dortíky s jahodami a rebarborou i pro začátečníky
Přidáno před 9 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 10 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 11 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 13 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 14 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 14 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 15 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 15 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 15 hodinami
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 16 hodinami
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 16 hodinami
Tématické fráze:
recepty pro tlakový hrnec,
domácí vepřovka,
recepty z tlakového hrnce,
tlakovy hrnec recepty,
bucek v tlakovem hrnci,
rillettes z papiňáku,
zavařování masa v tlakovém hrnci,
domácí vepřovka recept,
domácí vepřovka recepty,
recepty do tlakového hrnce,
zavařování masa v papináku,
vepřové maso v tlakovém hrnci,
bůček v papiňáku,
rillettes z papináku,
maso s brambory v papiňáku,
rillettes z tlakového hrnce,
rillets z papináku,
rychlá veprovka,
recepty v tlakovém hrnci,
vepřové kosti v papináku
Suroviny:
plec vepřová,
sádlo,
vývar zeleninový,
sůl,
rozmarýn
Komentáře (34)
mika59: Miladko,díky za info
A i kdyby se to "jenom" skazilo, byla by to prece velka skoda. Nebo vy mate penize na vyhazovani?
Ale jinak ten recept zni moc dobre.
host:Děkuji za komentář
A mimochodem, k té Francii to má hodně blízko, protože jak je známo, papiňák vynalezl francouz, fyzik Denis Papin, který ho sestrojil již v roce 1679. Takže francouzská pomazánka v českém podání ve francouzském papiňáku
Měla jsem obavy,jako to bude z papiňáku vypadat a chutnat,ale dopadlo to dobře
radiator: Mili,hezky jsi to napsala
mika59: Miladko,Tobě se ten bůček v papiňáku bez přidání sádla nepřichytával
rozmarynaH: Marcelko já jsem víno nedávala,nedělala jsem rillettes
K receptu nejsou žádné komentáře.