Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 837 kJ / 1 395 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 156,73 g |
Tuky | 67,47 g |
Vláknina | 6,76 g |
Cholesterol | 448 mg |
Sodík | 4,25 g |
Sůl | 10,50 g |
Sacharidy | 36,85 g |
Postup přípravy
Uvařené maso nakrájíme na silnější plátky. Krok 7: V pánvi rozehřejeme lžíci másla, přidáme maso, které poklademe plátky sýra a podlijeme asi 100 ml vývaru. Krok 8: Přikryjeme pokličkou a necháme sýr trochu roztavit. Krok 9: Podáváme horké s vychladlou omáčkou a např. vařenými bramborami.
Zveřejněno 29. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vařené hovězí s modrým sýrem a cumberlandskou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r91L
Moje poznámka
Vařené hovězí s modrým sýrem a cumberlandskou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r91L
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 2 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 8 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 9 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 12 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 13 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 3 minutami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 4 minutami
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 6 minutami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 9 minutami
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 18 minutami
Krkovička po farářsku
Olympus před 57 minutami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 1 hodinou
Nejlepší litý perník
Noumik před 1 hodinou
Bezlepkové máslové sušenky
kostatko_1 před 1 hodinou
Čínská cuketa
Ajkad před 2 hodinami
Tématické fráze:
vařené hovězí recepty,
vařené hovězí s vařenými bramborami,
vařené hovězí,
vařené hovězí maso s omáčkou,
vařené hovězí recept,
hovězí maso recepty,
omáčka z vařeného hovězího masa,
hovězí s tatarskou omáčkou,
uprava hověziho masa vařením,
hovězí vařené recept,
omáčka z vařeného hovězího,
varene hovezi maso s tatarkou,
vařené hovězí s bramborem a tatarkou,
recepty vařené hovězí,
hovezi maso na pomerancich s omackou,
hovezí zadní se sýrem,
vařené maso s omáčkou,
hovezi s bramborami a omackou,
varene dobroty,
polévka z více druhů masa vařená několik hodin
Suroviny:
maso hovězí,
sýr s modrou plísní,
koření nové koření,
cibule,
bobkový list,
sůl,
máslo,
pomeranče,
citron,
voda,
víno portské,
džem rybízová,
brusinky,
zázvor čerstvý,
hořčicový prášek,
pepř,
sůl,
ocet,
omáčka worcesterová
Komentáře (22)
Maso je třeba dokonale odblanit, opéct dohněda a vařit až do chvíle, než se začne "rozpadat", takže několik hodin nechat mírně probublávat, případně dolít vroucí vodu a potom je nejen měkounké, ale i vývar je silný. Vývar jsem použila na jiný pokrm z druhého kusu hovězího, ale recept přidám asi až zítra... Ale samozřejmě je vhodný i na hovězí polévku.
Otto, použila jsem śedlčanský Modřenín a musím konstatovat, že tento sýr se opravdu povedl...