Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 308 kJ / 1 269 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,84 g |
Tuky | 27,64 g |
Vláknina | 29,50 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 333 mg |
Sůl | 0,65 g |
Sacharidy | 187,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 3. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Spaghetti carbonara
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K2jz
Moje poznámka
Spaghetti carbonara
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K2jz
Nejnovější recepty
Lečo v omeletě
Přidáno před 6 hodinami
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 19 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 22 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Křehký jablkový koláč
Theodora před 3 minutami
Maková náplň
mismi před 17 minutami
Znojemská omáčka s rýží
Wenaneta před 1 hodinou
Kuřecí polévka s nudlemi
Kajkajak před 2 hodinami
Žampionovo-kuřecí guláš
Jan Nemec před 2 hodinami
Okurky nakladačky
Luigi před 3 hodinami
Dušená mrkev
Nelca.is.coo1-king před 4 hodinami
Marinované vepřové s mrkví
kometa před 5 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Lucy423 před 5 hodinami
Bublanina
MichalRaby před 6 hodinami
Tématické fráze:
spaghetti carbonara,
špagety carbonara albert,
spagety car,
neuzená slanina,
spaghetti carbonara recept,
špagetové carbonara,
špagety carbonara lidl,
špagety carbonara,
špagety..carbonara,
carbonara se slaninou recept,
carbonara smetana albert,
spageti di carbonare,
spaghetti di carbonara,
pancetta carbonara,
carbonara špagety recept,
top recepty špagety carbonára,
špagetové carbonara lidl recept,
carbonara recept.cz,
spaghetti vejce,
spagetti di carbonata
Suroviny:
těstoviny špagety,
guanciale,
vejce,
pecorino,
sýr gran moravia,
česnek,
pepř mletý,
bazalka čerstvá
Komentáře (15)
Ja to vidim jinak, smetanu si do carbonary da ten, kdo smetanu muze (ma ji rad), coz je zde mensina, nebo ten, kdo ji bez smetany (carbonaru) neumi uvarit.
No, poslal bych SZ že abychom zde neplevelili, ale jste želbohu neregi
https://www.google.it/#q=pasta+carbonara+panna
Rcp jsem nestudoval, předpokládám ale, že jsou to italské stránky...
No, stran lidové tvořivosti s upravováním tradičních receptů by bylo lze polemizovat (ale ne tady)
Na rozdíl od Pavlíka Sulců