Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 494 kJ / 835 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,34 g |
Tuky | 63,96 g |
Vláknina | 6,16 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 21 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 20,03 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 6. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Osso buco s rajčatovou šťávou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mzYO
Moje poznámka
Osso buco s rajčatovou šťávou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mzYO
Nejnovější recepty
Plněná rajčata III
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí nudličky s rajčaty
Přidáno před 9 hodinami
Cottage s rajčátky
Přidáno před 9 hodinami
Hustá mrkvovo-rajčatová polévka
Přidáno před 9 hodinami
Treska s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Rajčatovo-fazolová polévka
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kmínka se ztraceným vejcem a houbami
Sahula před 4 hodinami
Krkovička se smetanovými liškami a ztraceným vejcem
Sahula před 4 hodinami
Krkovička s liškami
Sahula před 4 hodinami
Zvěřina s liškami a majoránkou
Sahula před 4 hodinami
Slaninové závitky s kuřecími játry
Sahula před 5 hodinami
Ovocný táč s drobenkou
Libaka před 7 hodinami
Cuketové karbanátky
pesmax před 8 hodinami
Stryky z Orlové
sonka.306 před 8 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
Veronika1990 před 9 hodinami
Tématické fráze:
osso buco,
osso buco kluci v akci,
ossobuco recepty,
osso buco recept,
teleci osso buco,
polenta,
telecí ossobuco steak,
recept na ossobuco,
telecí osso buco recept,
steak s morkovou kostí,
recept telecí osso buco,
telecí osso buco videorecept,
ossobuco videorecept,
steak osso bucco,
recept na telecí ossobuco,
ossobuco recept,
ossobuco s rajčaty,
vyzrale hovezi maso osso buco,
recept na ossobuco videorecept,
hovězí steak ossobuco
Suroviny:
kližka telecí,
pepř mletý,
sůl,
mouka hladká,
cibule,
máslo,
olej olivový,
rajče drcené,
víno bílé,
vývar hovězí,
petrželka,
citron,
česnek
Komentáře (10)
No, já naopak maso okluntávám špagátem, že aby drželo pohromadě kolem kosti...