Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 620 kJ / 865 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,76 g |
Tuky | 76,49 g |
Vláknina | 11,00 g |
Cholesterol | 68 mg |
Sodík | 3,22 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 35,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maďarský guláš (v tlakovém hrnci)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mmo9
Moje poznámka
Maďarský guláš (v tlakovém hrnci)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mmo9
Nejnovější recepty
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno před 9 hodinami
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Přidáno před 11 hodinami
Bramborové pyré se šafránem, vepřová panenka s omáčkou ze sušených rajčat a švestek
Přidáno 14. 5. 2025 18:09
Dušená mrkev s medailonky z panenky
Přidáno 14. 5. 2025 12:59
Jednoduché rizoto s mletým masem
Přidáno 14. 5. 2025 12:27
Vaječný bagel
Přidáno 13. 5. 2025 19:39
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Linecký koláč s jahodami
zuzi777a před 1 hodinou
Trdelník...maxi
veverka30 před 1 hodinou
Citronová treska s petrželkou
danka77 před 1 hodinou
Pikantní aztécká polévka - Sopa azteca
Antonausprag před 2 hodinami
Plněné žampiony se sýrem
V.knollova před 2 hodinami
Banánové kuličky
Dedepeti před 3 hodinami
Svíčková na smetaně
Gretik před 3 hodinami
Luxusní jablečný koláč s karamelem
Megguse před 4 hodinami
Tématické fráze:
hovězí guláš v tlakovém hrnci,
guláš v tlakovém hrnci,
hovězí guláš v papinaku,
hovězí guláš v v tlakovém hrnci,
guláš v papináku,
guláš z kližky v papiňáku,
maďarský guláš v papiňáku,
maďarský guláš z kližky,
madarsky gulas v pomalém hrnci,
tlakovy hrnec guláš,
příprava guláše v tlakovém hrnci,
hovězí guláš z papiňáku,
papinuv hrnec recepty,
připrava guláš,
recept gulas v papinaku,
gulas z tlakového hrnca,
hovězí guláš z tlakového hrnce,
gulas v tlakovom hrnci,
gulas tlakový hrnec,
gulas z tlakový hrnec
Suroviny:
kližka hovězí,
cibule,
sádlo,
paprika sušená sladká,
paprika sušená uzená,
paprika čerstvá zelená,
kapie červená,
sůl,
cukr třtinový,
omáčka worcesterová
Komentáře (17)
Lenunka, be.amenity: Právě že ta stará kráva skončí někdy v provázkovitém stavu, což se mi při pomalém, ale je fakt, že taky zdlouhavém dušení nikdy nestalo. Nicméně chápu, že každý hájí to své oblíbené, a že ten, kdo se guláš teprve vařit učí, si musí najít to své taky. A je úplně jedno, komu dá za pravdu: hlavně že mu bude chutnat!