Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 448 kJ / 1 780 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 221,96 g |
Tuky | 43,74 g |
Vláknina | 57,40 g |
Cholesterol | 650 mg |
Sodík | 581 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 117,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 6. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Trhané vepřové maso na pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pvxV
Moje poznámka
Trhané vepřové maso na pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pvxV
Nejnovější recepty
Krém z pečeného květáku
Přidáno před 27 minutami
Liptovská pomazánka
Přidáno před 14 hodinami
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 21 hodinami
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno 15. 10. 2025 20:18:42
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno 15. 10. 2025 13:00:02
Domácí zelí s mrkví
Přidáno 15. 10. 2025 11:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečené těstoviny s tuňákem a špenátem
ZboSy před 1 hodinou
Loštická cibulačka
Sahula před 9 hodinami
Babiččina kulajda
rapav před 9 hodinami
Loštické kuře
Sahula před 10 hodinami
Ledvinky po uhersku
Sahula před 10 hodinami
Ledvinky na paprice
Sahula před 10 hodinami
Segedínský salát podle ČSN
pavelcicha před 13 hodinami
Ševcovský mls II.
redwinn před 13 hodinami
Piškotový dort s tvarohem a jahodovým želé
Lunaskira před 13 hodinami
Sýrovo - kuřecí placičky
Standa67 před 14 hodinami
Tématické fráze:
trhané vepřové recept,
trhané vepřové,
trhané vepřové plecko,
maso na pivu,
trhaná vepřová plec,
recept na trhané maso,
trhané maso recept,
jak připravit trhané maso,
trhané vepřova plec,
trhrané vepřové maso,
trhaný vepřový,
trhané maso,
trhane maso v sádle,
trhané maso na na černém pivu,
trhany špízy,
trhane pečené koleno,
vepřová plec trhané maso,
trhane plecko,
pečené maso trhané,
pečené trhané vepřové maso
Suroviny:
plec vepřová,
cibule,
česnek,
sůl,
pepř mletý,
kmín drcený,
pivo světlé,
cibule,
hořčice plnotučná,
okurky sterilované,
feferonka sterilovaná,
chléb
Komentáře (4)