Šašlikový hrnec

Irrena Kuchařka: Irrena

Doba přípravy: 2,5 hodiny 8-10 dle zdatnosti strávníků Vepřové maso 14 názorů

Suroviny

1 kg vepřového masa
1 kg mletého masa mix
0,5 kg uzeného bůčku
0,5 kg cibule
0,5 kg papriky
2 dcl bílého vína
6 polévkových lžic dobrého kečupu
sůl
pepř
koření Adamova žebra
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Do pekáče nakrájíme na kostky vepřové maso, na něj dáme pokrájenou cibuli, na cibuli pokrájený uzený bůček, na bůček pokrájené papriky a navrch mleté maso.

  2. Každou vrstvu posolíme a okořeníme. Nakonec nalijeme bílé víno a kečup.

  3. Pekáč (zakrytý)dáme do trouby na 1 hodinu, po hodině vše promícháme a znovu dáme do trouby na 1 hodinu.

  4. Troubu jsem měla nastavenou na 170 stupňů, záleží jak komu trouba peče.

Poznámka

Podáváme s rýží, bramborem nebo jen chlebem.

Recept mám od jedné Jugoslávky žijící v Německu.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Šašlikový hrnec

Tématické fráze: maďarský šašlik vepřové maso z jednoho hrnce šašlik z vepřového masa šašlik v hrnci saslik do hrnce šašlikovy gulaš maso z jednoho hrnce koření na šašlik veprove maso s tocenym salamem šašlik v pekáči primazena.cz vepřové maso v jednom hrnci mleté maso recepty do trouby šašlik recept v parním hrnci recepty koření na šašliky recept koření na šašliky recept recepty z hrnce recepty do hrnce recepty v jednom hrnci z uzeného masa

Zapomněl/a jsem heslo