Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 24 080 kJ / 5 755 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 367,20 g |
| Tuky | 435,39 g |
| Vláknina | 42,20 g |
| Cholesterol | 1,18 g |
| Sodík | 1,17 g |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 77,58 g |
Postup přípravy
Naplníme formičky a dáme ztuhnout do lednice. Krok 5: Mezitím dáme vařit maliny, stačí tak 8 minut, propasírujeme je, doplníme vodou do 250 ml, přidáme želatinu, uvaříme dle návodu na obale a přelijeme vychladlou paštiku. Krok 6: Pokud nemáme v úmyslu spotřebovat max. do dvou dvů, naplníme rovnou skleničky a sterilizujeme 1 hodinu na 95 C° a druhý den ještě jednou stejně.
Zveřejněno 25. 6. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová paštika s brusinkami a mandlemi v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LkKr
Moje poznámka
Vepřová paštika s brusinkami a mandlemi v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LkKr
Nejnovější recepty
Dýňový chlebíček - muffiny
Přidáno před 2 hodinami
Vlašský salát tradičněji
Přidáno před 3 hodinami
Omeleta se žampiony
Přidáno před 4 hodinami
Vločková polévka se zeleninou trochu jiná
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové z jednoho hrnce
Přidáno před 13 hodinami
Skořicová bábovka s kakaem
Přidáno před 18 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
Mish_Ellie před 6 minutami
Vanilkové vafle
Merylas před 1 hodinou
Hamburská vepřová kýta
M_J_aeden před 1 hodinou
Květák a brambory zapečené s hermelínem
kimlo před 1 hodinou
Lutenice - pomazánka z vařených brambor
KrisZaezemi před 1 hodinou
Francouzský hruškový koláč
Darina před 1 hodinou
Vepřové na houbách
Darina před 2 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Rasice před 3 hodinami
Kuřecí čína
mcmiruska před 3 hodinami
Vepřová plec po venkovsku
limosek před 3 hodinami
Tématické fráze:
paštika z pomalého hrnce,
vepřové maso v pomalém hrnci,
pastika ze zbytku masa v pomalém hrnci,
vepřová masova paštika,
brusinkova paštika v pomatem hrnci,
játrová paštika v pomalém hrnci,
vepřová pastika ve formě,
vepřová pastika do formy,
veprova pastika recept,
paštika z bůčku v pomalém hrnci,
pomalý hrnec recepty na bůček
Suroviny:
kýta vepřová,
bůček,
cibule,
česnek,
sůl,
máslo,
pepř,
tymián,
whisky,
mandle,
brusinky,
maliny,
želatina
Komentáře (17)
K receptu nejsou žádné komentáře.