Suroviny pro 3 litry
3litry
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 650 kJ / 155 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,46 g |
Tuky | 2,03 g |
Vláknina | 3,80 g |
Cholesterol | 4 mg |
Sodík | 80 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 27,91 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z libečku s kroupami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l8g1
Moje poznámka
Polévka z libečku s kroupami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l8g1
Nejnovější recepty
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 2 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 15 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 17 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 3. 5. 2025 06:00
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová pomazánka s pažitkou
Sarka771 před 45 minutami
Valašské frgály
bodie před 11 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 12 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 13 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 14 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 14 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 15 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 15 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 15 hodinami
Tématické fráze:
libeček do polévky,
libecek polevka,
libeček v polévce,
maggi z libečku,
polevka libecek,
libečková polévka,
polévka s kroupami,
libeček recepty,
polevka s libeckem,
libeček-recept na polévku,
kdy pridat libecek do polevky,
polévka z mletého masa s kroupama,
libeček polévka recept,
vařít libeček v polévce,
amazon,
co uvařit z z libečku,
libečková polévka skroupami,
polévka z kroupy,
libecek do polévka,
co se jí z libecku
Suroviny:
skelet kuřecí,
libeček,
kroupy,
pórek,
mrkev,
sůl,
paprika sušená sladká,
máslo,
mouka hladká
Komentáře (19)
Moja skúsenosť k mletej paprike - ja mám vo zvyku po osmažení jíšky a vypnutí zdroja tepla, ju do nej zamiešam. Potom do polievky, atď. Paprika sa v tuku (oleji, sádle) rozpúšťa a potom prifarbí lepšie polievku.