Postup přípravy
Zveřejněno 7. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Řízky na Moravance nebo Hradišťance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/koYv
Moje poznámka
Řízky na Moravance nebo Hradišťance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/koYv
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Pýchavka v pivním těstíčku
Přidáno před 10 hodinami
Plněné bagetky s opečenou pýchavkou
Přidáno před 10 hodinami
Fazolky na kyselo s houbami
Přidáno před 10 hodinami
Smažená pýchavka na dva způsoby
Přidáno před 10 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
Přidáno před 20 hodinami
Vepřové kotlety se smetanovou houbovou omáčkou
Přidáno 26. 9. 2025 21:18:31
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kančí guláš
Koubicka před 5 hodinami
Falešná dršťková z hlívy
rybicky21 před 6 hodinami
Povidla pečená v troubě
Kudlajs před 8 hodinami
Nepečený salkový koláč se sušenkami
MilosCz před 8 hodinami
Tvarůžková pomazánka s tvarohem
ajahaffukfuk před 8 hodinami
Pomazánka z lučiny a červené řepy
Ellen1 před 9 hodinami
Langoše z jogurtu
Haninkakan před 9 hodinami
Švestkové knedlíky
joji.pisecky před 9 hodinami
Jablkový koláč z jogurtu (s perníkovou drobenkou)
Mikala před 11 hodinami
Bramborový koláč s květákem
Alamatej před 11 hodinami
Tématické fráze:
vepřové maso na moravance,
kotlety na moravance,
vepřové na moravance,
veprové plátky na moravance,
maso na moravance,
krkovice na moravance,
kotleta na moravance,
krkovička na moravance,
kuřecí maso na moravance,
rizek na moravance,
vepřové řízky na moravance,
řízky s moravankou,
vepřové maso na zelenině moravanka,
zbylé řízky,
plecko na moravance,
kureci na moravance,
plátky na moravance,
kuřecí maso zapečené na moravance,
kuřecí řízky s moravankou,
kuřecí řízky na moravance
Suroviny:
řízek vepřový,
vejce,
mouka hladká,
strouhanka,
sůl,
zelenina sterilovaná,
máslo,
olej
Komentáře (23)
Lidi POZOR, zkoušela jsem to, bo me to zaujalo. Je to ODPORNÉ!!!!
Skoda rizku.
Podľa postupu prípravy sa rezne usmažia. Toto je jasné.
Prečo potom už hotové sa majú znova piecť 45 min.?
Toto nie je pochopiteľné (raz je jedlo hotové, načo ho treba
hotoviť znova a tak dlhú dobu?).
Keby sa jednalo o gratinovanie, tak by to bolo niekoľko minút,
ale v recepte je jasne napísané "pečeme".
Vaša odpoveď, žiadna odpoveď.
Otázka bola prečo treba piecť hotový rezeň a nie ho vyskúšať.
já moc nemám důveru k těm zeleninkovým směskám , radej využívám přírodní, ale pak taky nemám tak dobré papání