Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 520 kJ / 1 080 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,12 g |
| Tuky | 2,94 g |
| Vláknina | 37,21 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 93 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 212,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bulgur s hlívou a zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8Z1L
Moje poznámka
Bulgur s hlívou a zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8Z1L
Nejnovější recepty
Likérové kávy
Přidáno před 2 hodinami
Lískooříškové kuličky
Přidáno před 3 hodinami
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno před 4 hodinami
Ráďův vánoční bramborový salát
Přidáno před 13 hodinami
Medové trubičky
Přidáno před 17 hodinami
Kapr na křenu
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborový knedlík plněný vejcem s koprovou omáčkou
brtna před 39 minutami
Sušenky z ovesných vloček
káťa před 1 hodinou
Povidlové slepovánky
Janina2410 před 1 hodinou
Likérové špičky
Klanic před 1 hodinou
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
barypb před 1 hodinou
Posvícenské ořechy
Hannca před 1 hodinou
Kuřecí nudličky v jogurtové omáčce s křupavými gnocchi
barypb před 1 hodinou
Rohlíčky z tatranek
jaroko před 1 hodinou
Kuře pečené s batáty, mrkví a sušeným ovocem
Wikki před 2 hodinami
Zdravé celozrnné sušenky
káťa před 2 hodinami
Tématické fráze:
bulgur s hlívou,
bulgur s hlívou ústřičnou,
hliva ustricna se zeleninou a bulgurem,
bulgur s s hlívou,
bulgur s hlivou a riccottou,
bulgur s hlívy ústřičné,
bulgur recept,
top recepty bulgur,
burgur s hlívou,
s hlivou,
hliva bulgur brokolice,
bulgur se zeleninou a hlivou ustricnou,
bulgur s hlívou ústřčnou,
zeleninový bulgur s hlíva ústřičná,
zeleninový bulgus s hlívou,
bulgur s hlívou ústřičnou a zeleninou
Suroviny:
bulgur,
mrkev,
celer,
pórek,
hrášek mražený,
květák,
cibule,
hlíva ústřičná,
žampióny,
česnek,
sůl,
pepř,
olej olivový
Komentáře (3)