Marocký kebab
Součástí dobrého grilování jsou také méně známe pochoutky. Kebab z mletého jehněčího masa, příjemně pikantní a zajímavě okořeněný, si zajisté získá pozornost všech vašich strávníků.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 254 kJ / 778 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 102,15 g | 
| Tuky | 33,87 g | 
| Vláknina | 7,43 g | 
| Cholesterol | 610 mg | 
| Sodík | 451 mg | 
| Sůl | 1,04 g | 
| Sacharidy | 13,15 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Marocký kebab
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/03YN
Moje poznámka
					
				
Marocký kebab
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/03YN
Nejnovější recepty
	
			
	
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 12 minutami
	
			
	
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 4 hodinami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
	
			
		
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Vykrajované ořechové měsíčky
@Monika před 10 minutami
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 3 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 5 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 5 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 6 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 7 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 7 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 16 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 18 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 19 hodinami
						Tématické fráze:
						
							kebab recept, 
						
						
							marocké placky, 
						
						
							kebab nova paka, 
						
						
							placky na kebab, 
						
						
							kebab, 
						
						
							kebab placky, 
						
						
							placka na kebab, 
						
						
							kebab v placce, 
						
						
							marocké recepty, 
						
						
							jehněčí kebab recept, 
						
						
							kebab placka, 
						
						
							jak grilovat kebab, 
						
						
							placky ke kebabu, 
						
						
							kebab z mletého masa recept, 
						
						
							rychly recept na kebab, 
						
						
							marocke placky recept, 
						
						
							hovězí kebab, 
						
						
							marocký jehněčí mleté maso, 
						
						
							mletý kebab, 
						
						
							placky na kebab recept
						
					
						Suroviny:
						
							maso jehněčí, 
						
						
							cibule, 
						
						
							petržel, 
						
						
							kmín mletý, 
						
						
							chilli, 
						
						
							skořice mletá, 
						
						
							zázvor mletý, 
						
						
							vejce, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř mletý
						
					
	
			
	
	
	
Komentáře (6)
Myslím, že i použití kmínu je zavádějící. Ani v Maroku ani u Maročanů v Evropě (a pár jich znám a výborně vaří) jsem se s používáním kmínu nikdy nesetkal. Pro marockou kuchyni je typickým kořením římský kmín, ale to je koření zcela jiné chuti i vůně. S naším kmínem se nedá zaměňovat.
Tvoje jídlo je jistě velmi chutné, podle mého to však není kebab a už vůbec ne marocký.