Postup přípravy
Zveřejněno 10. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Boršč s fazolemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k67E
Moje poznámka
Boršč s fazolemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k67E
Nejnovější recepty
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 4 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno před 18 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 21 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 22 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 22 hodinami
Salát Emerald
Přidáno 20. 12. 2025 10:41:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelný salát z červeného nebo bílého zelí
JanSmola před 1 hodinou
Pusinky z bílků s vlašskými ořechy
katkachromcova2 před 2 hodinami
Vynikající pomazánka ze sušených rajčat
KrisZaezemi před 2 hodinami
Vánočka III
Marcela.Ma. před 4 hodinami
Kapří hranolky
loing před 13 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 13 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 13 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 13 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 14 hodinami
Tématické fráze:
borčš,
borč z červené řepy,
boršč,
jídlo s fazolemi,
bořč,
vegetariánský boršč s červenou řepou,
boršt,
boršč recept,
vegetariansky boršč,
klasický ruský boršč,
bořč recept,
polévka boršč s fazolemi,
vepřové maso s červenými fazolemi,
vegetariansky borc,
recept boršč,
boršč s červenými fazolky,
borčš s fazolí,
boršč červené fazole,
borč z červené řepy s fazolemi,
bršč s fazolemi
Suroviny:
kosti vepřové,
hovězí zadní,
cibule,
zelenina kořenová,
zelí hlávkové,
brambory,
řepa červená,
fazole červené,
nať celerová,
bobkový list,
koření nové koření,
jalovec,
pepř,
ocet
Komentáře (11)