Mamracháč - čtvero ročních období
Pod názvem mamracháč se skrývá slaný koláč, jehož základem je bramborové těsto. Jakou náplň zvolíte, je jen na vás. V receptu naleznete čtyři druhy náplně, z nichž každá se hodí k jednotlivému ročnímu období.
Suroviny pro 1 kus
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 603 kJ / 1 339 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,06 g |
Tuky | 11,06 g |
Vláknina | 25,75 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 161 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 253,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 12. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mamracháč - čtvero ročních období
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Xvov
Moje poznámka
Mamracháč - čtvero ročních období
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Xvov
Nejnovější recepty
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 2 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 15 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 17 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 3. 5. 2025 06:00
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tilápie na rozmarýnu s česnekem
Hanka99 před 4 minutami
Tvarohová pomazánka s pažitkou
Sarka771 před 52 minutami
Valašské frgály
bodie před 11 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 12 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 13 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 14 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 14 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 15 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 15 hodinami
Tématické fráze:
mamracháč,
recepty podle ročního období,
muškátové kovářovy,
pečeme podle ročního období,
náplň do sekaný
Suroviny:
brambory,
mouka hladká,
vejce,
sůl,
ořech muškátový strouhaný,
bylinky,
kopřivy,
sýr strouhaný,
cibule,
rajče,
česnek,
bazalka čerstvá,
cibule,
houby,
celer řapíkatý,
česnek,
sýr strouhaný,
zelí kysané,
křen,
protlak rajčatový,
sádlo,
mouka hrubá
Komentáře (3)