Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 22 353 kJ / 5 342 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 86,31 g |
| Tuky | 255,90 g |
| Vláknina | 30,45 g |
| Cholesterol | 533 mg |
| Sodík | 499 mg |
| Sůl | 1,77 g |
| Sacharidy | 658,81 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 9. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dýňáček se sušeným ovocem a ořechy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mk40
Moje poznámka
Dýňáček se sušeným ovocem a ořechy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mk40
Nejnovější recepty
Staročeský kuba
Přidáno před 44 minutami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 1 hodinou
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 6 hodinami
Vánoční oplatky
Přidáno před 23 hodinami
Medové kuličky
Přidáno 17. 12. 2025 12:00:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šunkofleky
veronika_straka před 3 minutami
Skořicové rohlíčky
Noumik před 32 minutami
Vepřové kostky po bratislavsku
BinaSa před 1 hodinou
Bílkový chlebíček
Jajav před 2 hodinami
Zelná polévka strýce Jiřího
Vaha 1972 před 3 hodinami
Zapečená krkovička se žampiony a zakysanou smetanou
Ivet88 před 4 hodinami
Jemné kokosové cukroví
Verunkavh před 4 hodinami
Klášterské řezy
Anickamanicka před 5 hodinami
Vánoční štola z tvarohového těsta
Hanina_ před 6 hodinami
Vánoční cukroví
fragolina před 12 hodinami
Tématické fráze:
lze zamrazit dýni,
pečení z hokaida,
buchta z hokaida,
susenky z hokaida,
www moučník z hokaida,
lze použít sušené ovoce do pečených moučníků,
lze zamrazit dýni muškátovou,
pečeme z hokaida,
cukroví z hokaida,
babovka z hokaida,
recept s orechy a ovocem,
moučník z hokaida,
hokkaido moučník ořechy,
hokaida sušene,
chléb z z hokaida,
susena z hokaida,
dobroty z hokayda,
top recepty buchta z hokaida,
bábovka se sušeným se zázvorem,
moučníky z hokaida
Suroviny:
mouka hladká,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
dýně,
mléko,
olej,
cukr třtinový,
vejce,
švestky sušené,
rozinky,
cukr vanilkový,
čokoláda na vaření,
tuk ztužený
Komentáře (32)
Dostala jsem půlku obyč. dýně a přemýšlela, co s ní. Jo hokaido umím zpracovat na sto způsobů, ale halloweenský bubák? Tak jsem pohledala a našla tento super receptík. Určitě všem doporučuji.
Loupání dýně je ale vopruz, tak jsem celou slavnou půlku dala na pekáč, malinko podlila, vnitřek potřela olejem a dala do trouby, ať si dělá, co chce. Za cca 3/4 hoďky jsem ji vyndala, nechala vychladnout, jednoduše vydlabala a rozmixovala. Zbytek pyré putoval do mrazáku, příště se do něčeho hodí.
Ořechy jsem dala kešu, místo rozinek a švestek (neměla jsem je) pak sušené mango. Výsledek fenomenální.