Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 833 kJ / 2 589 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 248,24 g |
Tuky | 145,50 g |
Vláknina | 27,51 g |
Cholesterol | 1,61 g |
Sodík | 1,22 g |
Sůl | 2,84 g |
Sacharidy | 63,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 12. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fiakr guláš podle Magdaleny Dobromily
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WAPW
Moje poznámka
Fiakr guláš podle Magdaleny Dobromily
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WAPW
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 13 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 13 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 13 hodinami
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno před 20 hodinami
Cuketový sachr
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí maso ve sladké chilli omáčce
AlienX před 42 minutami
Banana bread - banánový chlebíček
iveta.kroul před 1 hodinou
Fazolový salát s feferonkou
milanow před 1 hodinou
Cuketový perník
MonikaP. před 2 hodinami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
Slavista62 před 2 hodinami
Vepřová pečeně s brambory a mrkví
Martin87 před 3 hodinami
Hrušková marmeláda
RenataMaresova před 4 hodinami
Utopenci - nejlepší co známe
Slavista62 před 5 hodinami
Kuřecí nudličky na pivu a balsamiku
Wokurky před 5 hodinami
Pečené plněné papriky
Adrienalis před 6 hodinami
Tématické fráze:
fiakergulas,
vídeňský fiakr guláš,
guláš vídeňských fiakristů,
fiakr hovezi guláš,
guláš vídeňského fiakristy,
tradiční guláš recept dobromila,
vídeňský guláš s octem,
vidensky gulas fiakristu,
ocet do guláše,
recept vídenskych fiakristu,
guláš s octrm,
vídenský gulaš z párkem,
fijakr guláš recept,
guláš vznik názvu,
vídenský fiakr guláš recept,
gulas vidensky fiakr,
gulas prazskych fiakristu,
typický vídeňský guláš,
hovězí guláš s křenem a párkem,
guláš s octem
Suroviny:
kližka hovězí,
sůl,
pepř mletý,
mouka hladká,
sádlo,
cibule,
paprika sušená sladká,
protlak rajčatový,
ocet vinný,
kost hovězí morková,
kmín drcený,
bobkový list,
párky vídeňské,
vejce,
majoránka,
česnek,
chléb tmavý
Komentáře (7)