Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 833 kJ / 2 589 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 248,24 g |
| Tuky | 145,50 g |
| Vláknina | 27,51 g |
| Cholesterol | 1,61 g |
| Sodík | 1,22 g |
| Sůl | 2,84 g |
| Sacharidy | 63,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 12. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fiakr guláš podle Magdaleny Dobromily
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WAPW
Moje poznámka
Fiakr guláš podle Magdaleny Dobromily
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WAPW
Nejnovější recepty
Koláčky s dvojí náplní zadělávané majonézou
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí kapsy plněné šunkou a uzeným sýrem, pečený květák a česnekový dip
Přidáno před 10 hodinami
Trhaná krkovice
Přidáno před 10 hodinami
Hráškový krém bez mouky se smetanou a křupavou slaninou
Přidáno před 11 hodinami
Plněná kuřecí kapsa broskví, šunkou a sýrem a sosík
Přidáno před 11 hodinami
Podzimní skořicové rolky s krémem
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramboračka
JanaPav před 9 hodinami
Jednoduché kynuté těsto na cokoli - slané i sladké
Petraska před 11 hodinami
Maminčina ořechová bábovka
Priserka před 12 hodinami
Bábovka šlehačková čtyřvaječná
sab.pol@ před 12 hodinami
Domácí houstičky
Vratis před 12 hodinami
Babiččin trhanec s jablky
Jandulka18 před 12 hodinami
Piškotový svítek do polévky
Kajkajak před 12 hodinami
Salátový losos
Kajkajak před 12 hodinami
Nejsilnější zeleninový vývar
Kajkajak před 12 hodinami
Bublanina
pesskecupem před 13 hodinami
Tématické fráze:
fiakergulas,
vídeňský fiakr guláš,
guláš vídeňských fiakristů,
fiakr hovezi guláš,
guláš vídeňského fiakristy,
tradiční guláš recept dobromila,
vídeňský guláš s octem,
vidensky gulas fiakristu,
ocet do guláše,
recept vídenskych fiakristu,
guláš s octrm,
vídenský gulaš z párkem,
fijakr guláš recept,
guláš vznik názvu,
vídenský fiakr guláš recept,
gulas vidensky fiakr,
gulas prazskych fiakristu,
typický vídeňský guláš,
hovězí guláš s křenem a párkem,
guláš s octem
Suroviny:
kližka hovězí,
sůl,
pepř mletý,
mouka hladká,
sádlo,
cibule,
paprika sušená sladká,
protlak rajčatový,
ocet vinný,
kost hovězí morková,
kmín drcený,
bobkový list,
párky vídeňské,
vejce,
majoránka,
česnek,
chléb tmavý
Komentáře (7)