Cuketová pomazánka à la tatarák
V sezoně cuket hledáme různé způsoby, jak tuto zeleninu upotřebit. Můžete z ní připravit také skvělý bezmasý tatarák, ochucený podle vašich chutí a zvyklostí. Samozřejmě že nesmí chybět dobře očesnekované topinky.
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 098 kJ / 263 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,25 g |
| Tuky | 5,61 g |
| Vláknina | 16,94 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 558 mg |
| Sůl | 1,81 g |
| Sacharidy | 41,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 9. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cuketová pomazánka à la tatarák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g3oD
Moje poznámka
Cuketová pomazánka à la tatarák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g3oD
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 9 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 13 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 14 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 15 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 15 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 4 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 4 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 4 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 5 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 5 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 6 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 6 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 6 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 8 hodinami
Tématické fráze:
cuketová pomazánka,
pomazanky z cukety,
tatarák recept,
cuketový tatarák recept,
cuketová ala tatarák,
tatarak z cukety obrazky,
tatarak z cukety recept,
recept cuketový tatarák,
jak okorenit tatarak
Suroviny:
cuketa,
cibule,
olej,
sůl,
pepř mletý,
kmín mletý,
cibule šalotka,
česnek,
hořčice plnotučná,
kečup sladký,
omáčka worcesterová,
pepř cayenský,
topinka,
olej
Komentáře (4)