Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 501 kJ / 120 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,41 g |
Tuky | 0,60 g |
Vláknina | 13,93 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 57 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 21,72 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 12. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Provensálské dušené vepřové řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lpM1
Moje poznámka
Provensálské dušené vepřové řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lpM1
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 8 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 12 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno před 22 hodinami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 22 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 22 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 8 hodinami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Didi07 před 9 hodinami
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 10 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 10 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 10 hodinami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 11 hodinami
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 12 hodinami
Bublanina II
Frana74 před 13 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 14 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 15 hodinami
Tématické fráze:
vepřová pečeně-řízky,
vepřové řízky,
vepřový řízek,
řízky z vepřové pečeně,
dušené vepřové,
veprove rizky recept,
dušená vepřová pečeně,
recept na vepřové řízky,
provensálský řízek,
vepřový řízek recept,
vepřové řízky recepty,
vepřová pečeně řízky,
dušený vepřový řízek,
vepřová pečeně řízek,
dušený řízek,
řízek z vepřové pečeně,
veprovy rizek duseny,
provensálské koření,
vepřový řízek recepty,
vepřové řízky na mrkvi
Suroviny:
řízek vepřový,
cibule červená,
cibule,
pórek,
mrkev,
šlehačka,
koření provensálské,
olej,
mouka hladká,
sůl,
pepř
Komentáře (8)