Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 939 kJ / 224 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,70 g |
| Tuky | 2,06 g |
| Vláknina | 8,63 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 8,19 g |
| Sůl | 20,59 g |
| Sacharidy | 43,57 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí (morcacie) rolády
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xkZE
Moje poznámka
Krůtí (morcacie) rolády
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xkZE
Nejnovější recepty
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 5 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 6 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 8 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 9 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 10 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 1 hodinou
Išelské cukroví
Danakoukolova před 1 hodinou
Vosí hnízda
RNiklova před 1 hodinou
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 1 hodinou
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 1 hodinou
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 2 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 2 hodinami
Nejlepší marokánky
H33inrich před 2 hodinami
Plněný Hermelín s pivní omáčkou a bramborem
Sahula před 2 hodinami
Babiččina čočková polévka
pesmax před 3 hodinami
Tématické fráze:
krutí roláda,
rolady,
krutí rolády,
morčacie maso,
krutí maso,
drubezi rolady,
trušok,
morcacie maso recepty,
recept na morcacie stehno,
rolády drůbeží,
morcacie stehna,
zavarane maso,
kruti rolada plnena s bůčkem,
recepty z krutiho platu,
morcasi maso recepty,
rolady vareni,
morcia rolada,
krůtí stehno plat recept,
kruti rolada s kapustou,
morcaci prso recept
Suroviny:
stehno krůtí,
česnek,
paprika sušená sladká,
sůl,
olej,
koření provensálské,
rozmarýn,
hříbky sušené,
výpek,
bujón,
voda,
škrob kukuřičný,
brusinky zavařené
Komentáře (6)