Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 367 kJ / 805 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,48 g |
Tuky | 84,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,61 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 6,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 5. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí na pivě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q1gY
Moje poznámka
Hovězí na pivě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q1gY
Nejnovější recepty
Korejský salát z okurek
Přidáno před 9 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno před 16 hodinami
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno 16. 7. 2025 17:24:59
Zapečené barbecue fazole
Přidáno 16. 7. 2025 17:22:43
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno 16. 7. 2025 17:18:55
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená uzená makrela s cibulí a koprovými brambory
TutenOnen před 3 hodinami
Kuskusový salát - tabbouleh
Simona Maskova před 5 hodinami
Brynzová omáčka s brokolicí
Tonja před 5 hodinami
Bublanina s jogurtem
Lucie.. před 5 hodinami
Pečený čaj z čerstvého ovoce
jana.subi před 6 hodinami
Křehký mřížkový koláč
Kristinaaa před 6 hodinami
Cuketové halušky
Saratice před 7 hodinami
Obyčejná hrnková buchta s banány a malinami
Sian5 před 8 hodinami
Pikantní plněné papriky
Pizla před 8 hodinami
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
Eva_caramba před 8 hodinami
Tématické fráze:
hovězí na pivě,
hovězí na pivu,
hovězí maso na pivě,
hovězí ragů na pivě,
hovězí na černém pivu,
hovězí maso na pivu,
hovězi napivě,
hovezi nan pive,
hovezi ragu na pivu,
hovězí na černém pivě,
hovězí plátky na pivě,
hovězí ragu na černém pivu,
hovězí ragů na černém pivě,
hovezi zadni na pivu,
hovězi na pivo,
hovězí v pivu,
receprty,
hovězí na piv,
maso na pivě,
hovězí guláš na pivě
Suroviny:
hovězí zadní,
špek,
cibule,
pivo světlé,
mouka,
hořčice,
pepř celý,
koření nové koření,
bobkový list,
jalovec,
sůl,
jíška
Komentáře (11)
Pivo jsem přilévala postupně, po malých částech a střídavě s vodou - musela jsem sice jídlo víc hlídat a častěji míchat, ale ve finále nebylo potřeba vůbec zahušťovat - a to mě vždycky potěší, když se maso obejde bez mouky...
Měla bys, Hanulko, slyšet mého manžela při jídle... Padala slova jako "dokonalý", "neuvěřitelný" apod.
Přidávám fotky...
Hezky nafocený postup.
Bodík letí do Orlických hor.