Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 67 kJ / 16 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 4,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do 5 l pohára si naukladáme uhorky, ktoré poprekladáme kúskami chrenu, kôpru a feferóniek.
Krok 2: Vo vode si rozpustíme sacharín, pridáme ocot a Deko. Zalejeme uhorky a doplníme vodou po vrch pohára.
Krok 3: Dáme na chladné a hlavne tmavé miesto, najlepšie je obaliť pohár nejakou handrou. Otvoríme na Vianoce.
Zveřejněno 16. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vánoční okurky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q1QY
Moje poznámka
Vánoční okurky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q1QY
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 5 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 8 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 8 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno před 11 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 20 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Poctivá květáková polévka
P.Ruslana před 10 minutami
Mrkvový dort
anika.krenkova před 55 minutami
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 2 hodinami
Cookies s čokoládou
Nutelkaa před 3 hodinami
Maďarská vepřová plec
Ivet88 před 3 hodinami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 5 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
TH před 5 hodinami
Rychlá kuřecí "znojemská" omáčka
Markeeta před 6 hodinami
Česneková krémová polévka
AnetaHrda před 6 hodinami
Tématické fráze:
uhorky,
recept na okurky,
okurky recept,
sazenice feferonek,
vanoční okurek,
okurky zavařené koupit,
deko - kvašené okurky,
americké okurky,
opekance koupit,
vianocne opekance,
feferonky sazenice,
jablečný sirup recept,
okurky zavařeniny,
vánoční muffiny,
med z černého bezu,
jablečný sirup,
recepty z uhoriek
Suroviny:
okurka čerstvá,
kopr,
křen,
ocet,
sacharin,
feferonka,
deko
Komentáře (6)