Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 755 kJ / 658 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 82,94 g |
| Tuky | 23,42 g |
| Vláknina | 6,14 g |
| Cholesterol | 1,03 g |
| Sodík | 1,20 g |
| Sůl | 3,00 g |
| Sacharidy | 27,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Játra, šunku a kapii si nakrájíme na proužky, rajče na kousky, cibuli na jemno, česnek na plátky a cibulku na kolečka.
Krok 2: Nakrájená játra posypeme v misce Solamylem, promícháme, na pánev dáme olej a orestujeme cibuli s cibulkou, pak přidáme játra, která orestujeme, pak zalijeme masoxovým vývarem a dusíme. Po chvíli přidáme kapii, za další chvíli rajče.
Krok 3: Když jsou játra měkká osolíme, opepříme, dáme šunku a kysanou smetanu, převaříme. Játra jsou hustá, díky Solamylu a během dušení, pokud se šťáva moc vydusí, můžeme podlít.
Zveřejněno 31. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játra se zakysankou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wm4z
Moje poznámka
Játra se zakysankou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wm4z
Nejnovější recepty
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 12 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 12 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 13 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 13 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 13 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Szegedinský guláš
MonkaF před 6 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 6 hodinami
Vepřové na houbách
Radka61 před 6 hodinami
Dýňové muffiny
Slivci před 8 hodinami
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 10 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 10 hodinami
Dušená mrkev
Tajemnost před 11 hodinami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 11 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 11 hodinami
Tématické fráze:
kureci jatra ze zakysanou smetanou,
játra recept,
játra recepty,
jatra,
játra po tyrolsku,
šunka recept játra,
recept játra s červenou kápií,
florentinska veprova jatra,
řez vepřových jater po tyrolsku,
játra v šunce,
jak upravit srnčí játra,
srnčí játra na cibulce,
játra se solamylem,
recept srdce játra,
játra s kysanou smetanou,
smažená kureci játra v zakysanou smetanou,
játra na cibulce s a kysanou smetanou,
játra,zakysaná smetana,
srnčí játra se sušenými rajčaty,
játra na cibulce s kysanou smetanou
Suroviny:
játra vepřová,
šunka,
kapie červená,
cibule,
cibulka lahůdková,
rajče,
česnek,
smetana zakysaná,
masox,
solamyl,
pepř,
olej,
sůl
Komentáře (10)