Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 157 kJ / 515 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,84 g |
Tuky | 1,13 g |
Vláknina | 13,39 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 27 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 83,28 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kořeněný králík se švestkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yrZE
Moje poznámka
Kořeněný králík se švestkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yrZE
Nejnovější recepty
Vepřová pěna z domácí vepřovky
Přidáno před 6 hodinami
Vepřový chalupářský guláš s vejcem a opečeným párkem
Přidáno před 8 hodinami
Bábovka z karamelového Salka
Přidáno před 9 hodinami
Hořčice z cukety
Přidáno před 9 hodinami
Fettuccine ve smetanové omáčce s krémovými žampiony a kuřecím masem
Přidáno před 9 hodinami
Piškotové řezy s džemem, mascarpone krémem a šlehačkou
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 4 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Topmoni před 5 hodinami
Buchtičky s krémem
vercuchle před 6 hodinami
Babiččiny blbouny
MarieBrozova před 6 hodinami
Minipizzy jedna radost
vladhn před 7 hodinami
Cuketová krémová polévka
eva.kortanova.ez@volny.cz před 8 hodinami
Linecké sušenky
Mummy46 před 9 hodinami
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
GabinaMraz před 10 hodinami
Extra rychlé lívance
oplovka před 10 hodinami
Ostružinové poháry
Alena445 před 11 hodinami
Tématické fráze:
králík na švestkách,
kralik na svestkove omacce,
králik na sušených švestkách,
králík ve švestkové omáčce,
králík na švestkách recept,
králík na červeném víně se švestkami,
králík na šípkové omáčce,
králík se švestkovou,
králík na víně a švestkách,
králík se švestkovou omáčkou,
králík na víně se švestkami,
recepty na králíka na švestkách,
králík recepty na švestkach,
recept kralik na švestkach,
králík s marmeládou,
králík švestky víno,
králík recepty,
moravský název sušených švestek,
králík v švestkové omáčce,
pečený králík se švestkami
Suroviny:
stehno králičí,
švestky sušené,
mouka polohrubá,
marmeláda rybízová,
víno červené,
olej,
pepř celý,
pepř mletý,
bobkový list,
tymián,
ocet,
sůl
Komentáře (17)