Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 263 kJ / 3 170 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 63,05 g |
| Tuky | 142,50 g |
| Vláknina | 18,00 g |
| Cholesterol | 24 mg |
| Sodík | 411 mg |
| Sůl | 0,96 g |
| Sacharidy | 399,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hruškovo-jablečný koláč (i pro diabetiky)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pQGN
Moje poznámka
Hruškovo-jablečný koláč (i pro diabetiky)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pQGN
Nejnovější recepty
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 3 hodinami
Vánoční oplatky
Přidáno před 20 hodinami
Medové kuličky
Přidáno před 21 hodinami
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 22 hodinami
Nakládaný sýr s pečenými rajčátky a česnekem
Přidáno před 23 hodinami
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno 17. 12. 2025 09:21:17
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelná polévka strýce Jiřího
Vaha 1972 před 32 minutami
Zapečená krkovička se žampiony a zakysanou smetanou
Ivet88 před 1 hodinou
Jemné kokosové cukroví
Verunkavh před 1 hodinou
Klášterské řezy
Anickamanicka před 1 hodinou
Vánoční štola z tvarohového těsta
Hanina_ před 3 hodinami
Vánoční cukroví
fragolina před 8 hodinami
Brambory s vůní mandlí
Fitulka před 13 hodinami
Bílkový chlebíček s kandovaným ovocem
Ututatise před 14 hodinami
Poctivá vánočka
metrix7 před 14 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Slavista62 před 14 hodinami
Tématické fráze:
jablečný koláč,
pečeme pro diabetiky,
buchta pro diabetiky,
sladké recepty pro diabetiky,
sladké pečení pro diabetiky,
recepty pro diabetiky,
buchty pro diabetiky,
peceni pro diabetiky,
hruškův jablečný koláč,
recepty pečení pro diabetiky,
buchta pro cukrovkáře,
zákusky pro diabetiky,
buchty pro cukrovkare,
recepty pro cukrovkáře,
pečeme pro cukrovkáře,
peceme pro diabetiky recepty,
koláč pro cukrovkáře,
pečení pro cukrovkáře,
buchta pro diabetika,
zákusky pro diabetiky recepty
Suroviny:
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
cukr vanilkový,
skořice,
olej,
podmáslí,
šťáva citronová,
hruška,
jablko,
skořice,
smetana sladká
Komentáře (32)
Jinak u fotek podrž tu šipečku směrem dolů a fotky uvidíš
Jo, jinak jsem se chtěl zeptat - přidával jsem k receptu 2 fotografie. Nahraný jsou, ale jaksi vidět ne... Dělám něco špatně?
Jo a ještě dodatek-pekla jsem na neběleném(hnědém) peč.papíru a mázla jsem ho lehce olejem.Koláč šel dolů sám,a to i na místech kde nebylo pomazáno
Pipre - dík za radu, to pomazání pečicího papíru určitě příště vyzkouším - mně se to dost speklo se dnem koláče a dost špatně se to oddělovalo,a ten tvůj nápad určitě budu využívat
Jani R. - pro diabetiky ani nemusíš cukr dávat, jinak jíá používám tady ovocný cukr - fruktozu. Každé ovoce obsahuje cukr a upřímně, to by diabetici asi hlady i chutěmi umřeli ...pokud to nepřeženou, tak to vhodné je.