Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 802 kJ / 1 626 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,91 g |
Tuky | 171,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 296 mg |
Sodík | 1,64 g |
Sůl | 4,10 g |
Sacharidy | 6,53 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smetanová marináda (remuláda)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YWy9
Moje poznámka
Smetanová marináda (remuláda)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YWy9
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 1 hodinou
Panenka v kopru
Přidáno před 2 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 11 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 7 minutami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 33 minutami
Kulajda z cukety
Romana20 před 54 minutami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 1 hodinou
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 2 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 3 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 3 hodinami
Lehký rýžový salát s ledovým salátem
jelima091 před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Skolnice1705 před 4 hodinami
Barevný guláš - neguláš
Jan Nemec před 5 hodinami
Tématické fráze:
remulada na ryby,
remulada na ryby,
domácí remuláda,
smetanová marináda na maso,
křenová remuláda,
ryby v remuládě,
marináda na ryby,
marináda z majonézy,
gremuláda,
koprová remuláda,
remunáda,
jak se dělá remuláda,
marináda na kance,
kyselé ryby v remuládě,
marinada ze smetany,
remoláda,
jak se dela domaci remulada,
ryby v remuládě recept,
remuláda k rybě,
remulada-recepty
Suroviny:
majonéza,
smetana sladká,
víno bílé,
šťáva citronová,
sůl,
cukr,
pepř mletý,
okurky sterilované
Komentáře (3)