Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 206 kJ / 527 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 111,56 g |
| Tuky | 6,50 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 235 mg |
| Sodík | 236 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 0,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Holandské maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NYOv
Moje poznámka
Holandské maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NYOv
Nejnovější recepty
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno před 18 hodinami
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno před 18 hodinami
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrová omáčka
Tamarilka před 2 hodinami
Pečená červená řepa
Hanawagy před 2 hodinami
Rybí vývar z pomalého hrnce
jaroslav.foltyn před 2 hodinami
Domácí vánočka
Zuzu10 před 2 hodinami
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 3 hodinami
Dýňová caponata s bramborem a pečeným krůtím prsem
Bizon33 před 3 hodinami
Mila kuličky
Marule před 4 hodinami
Filé z tresky na citronovém pepři a kmínu
Olympus před 5 hodinami
Oříškový sen - sušenky
cernar před 6 hodinami
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 23 hodinami
Tématické fráze:
holandské maso,
holanské karbanátky,
holandské kuchyně,
holandské hovězí,
holandské řízky v ph,
holandský kotlet,
"holandský kotlet",
holandský pstruh,
holandské brambory,
holandské hovězí s cibulí,
hovězí po holandsku,
holandské maso recept,
holandsky tokan,
maso holandske,
holandské cukroví,
holandský pstruh s cibulí,
holanske brambory,
holandský recept na hovězí maso,
hovězí holandská pečeně,
recept na holandské hovězí maso
Suroviny:
hovězí zadní,
víno červené,
sůl,
pepř,
rozmarýn
Komentáře (9)
Chválím fotku a posílám bod!