Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 15 585 kJ / 3 725 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 73,36 g |
| Tuky | 164,05 g |
| Vláknina | 28,18 g |
| Cholesterol | 15 mg |
| Sodík | 203 mg |
| Sůl | 0,38 g |
| Sacharidy | 474,64 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Srolovaný kynutý makový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rmlL
Moje poznámka
Srolovaný kynutý makový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rmlL
Nejnovější recepty
Těstovinové vafle jako příloha
Přidáno před 4 hodinami
Kuře na paprice podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 6 hodinami
Domácí veka
Přidáno před 18 hodinami
Jihočeská zelná polévka
Přidáno před 19 hodinami
Pórkový salát s vejci a jogurtovou zálivkou
Přidáno 27. 12. 2025 13:57:18
Mrkvové lívanečky s borůvkovou omáčkou
Přidáno 27. 12. 2025 13:05:29
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kanadské kuře
pesinova.k před 36 minutami
Vepřová kýta se zeleninou a klobásou
Leni1970 před 58 minutami
Vydatná vločková polévka s česnekem
Janousek před 1 hodinou
Slepice na paprice
vladhn před 1 hodinou
Medovníkové koule
milhausz1984 před 1 hodinou
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
milhausz1984 před 1 hodinou
Kynuté knedlíky z domácí pekárny (i pro začátečníky)
Rebeca před 1 hodinou
Lázeňské rohlíky
kunananuk před 1 hodinou
Knedlík z domácí pekárny
Rebeca před 1 hodinou
Chutné vafle
GitaV před 2 hodinami
Tématické fráze:
makový koláč,
makovy kolac na plech,
kynutý makovec,
kynutý koláč s nutelou,
makové kolače,
kynutý koláč,
makový,
kolac,
makový koláč recept,
kynutý makový závin,
kynuté makové buchty,
kynute koláče,
recept na kynutý makovec,
nebe v puse z bílků,
kynuta maková buchta,
makovec kynuty,
kynutý makovec recept,
makový šnek,
kynuty koláč se švestkama,
koláče bez kynutí
Suroviny:
mléko,
olej,
mouka hladká,
sůl,
cukr krystal,
droždí,
mák mletý,
cukr vanilkový,
brusinky sušené,
marmeláda rybízová,
bílek,
lupínky mandlové
Komentáře (50)
to mám radost, že získal přízeň, fakt je vychytaný
a proč nenecháváš kznout v troubě? trochu ji tak na 50°C nechat vyhřát a pak dát kynout tam...a toho kynutého se neboj, já měla taky respekt, dokud jsem někde neobjevila toto - s tím se dělá výborně....