Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 585 kJ / 3 725 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,36 g |
Tuky | 164,05 g |
Vláknina | 28,18 g |
Cholesterol | 15 mg |
Sodík | 203 mg |
Sůl | 0,38 g |
Sacharidy | 474,64 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Srolovaný kynutý makový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rmlL
Moje poznámka
Srolovaný kynutý makový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rmlL
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Švestkové chutney
Přidáno před 2 hodinami
Plněné papriky podle Jana Punčocháře
Přidáno před 10 hodinami
Okurková limonáda
Přidáno před 11 hodinami
Treska v zeleninovém lůžku
Přidáno 25. 7. 2025 13:00:02
Višnová pikantní omáčka k masu
Přidáno 24. 7. 2025 18:15:02
Sendvič „Vegetariánská bomba“
Přidáno 24. 7. 2025 16:04:57
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Borůvkové řezy
Luciksch před 21 minutami
Vepřové pikantní nudličky na smetaně s pórkem
Formanova před 21 minutami
Domácí kmínový chleba
Jurasekjurasek před 1 hodinou
Panenka pečená v pepřové omáčce
Viky90 před 1 hodinou
Drobenkový koláč s tvarohem a ovocem
PetCah před 1 hodinou
Niva v bramboráku
kimlo před 4 hodinami
Plovdivské maso
poirotka před 4 hodinami
Nejlepší bublanina
skapaju před 5 hodinami
Pekingská polévka
Rasice před 5 hodinami
Zapečené brambory s masem a se smetanou
paprika1000 před 5 hodinami
Tématické fráze:
makový koláč,
makovy kolac na plech,
kynutý makovec,
kynutý koláč s nutelou,
makové kolače,
kynutý koláč,
makový,
kolac,
makový koláč recept,
kynutý makový závin,
kynuté makové buchty,
kynute koláče,
recept na kynutý makovec,
nebe v puse z bílků,
kynuta maková buchta,
makovec kynuty,
kynutý makovec recept,
makový šnek,
kynuty koláč se švestkama,
koláče bez kynutí
Suroviny:
mléko,
olej,
mouka hladká,
sůl,
cukr krystal,
droždí,
mák mletý,
cukr vanilkový,
brusinky sušené,
marmeláda rybízová,
bílek,
lupínky mandlové
Komentáře (49)
to mám radost, že získal přízeň, fakt je vychytaný
a proč nenecháváš kznout v troubě? trochu ji tak na 50°C nechat vyhřát a pak dát kynout tam...a toho kynutého se neboj, já měla taky respekt, dokud jsem někde neobjevila toto - s tím se dělá výborně....