Postup přípravy
Zveřejněno 21. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Studený boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WQog
Moje poznámka
Studený boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WQog
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno před 13 hodinami
Rybí závitek z makrely
Přidáno před 13 hodinami
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno před 13 hodinami
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno před 13 hodinami
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno před 13 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasické palačinky
Vendeliin před 20 minutami
Nadýchaná piškotová roláda
lunav1 před 1 hodinou
Kuřecí naložené, v jednom pekáčku upečené
fossa před 3 hodinami
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Suumaa před 12 hodinami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
Martina5672 před 12 hodinami
Dort z palačinek
Martina5672 před 12 hodinami
Řezy raffaelo
Martina5672 před 12 hodinami
Tažený štrúdl
Lenuus před 12 hodinami
Jablkový perník
collins před 14 hodinami
Přírodní kotlet s žampiony
DavidVolvo před 16 hodinami
Tématické fráze:
litevský bošč,
vánoční studený polévka,
borsc s podmaslim,
polevka studeny borsc,
litevsky studeny bosc,
recept na bošč,
recept bosc,
kyska s červenou řepou,
falešný boršč, recepty s obrázky,
polevka bošč,
recept studený borč,
polévka z kyšky,
bošč polévka,
bošč polévka recept nejlepší,
celková doba na boršč,
studený bošč recept,
ukrajinský boršč za studena
Suroviny:
kyška,
okurka salátová,
salám měkký,
mrkev,
cibule,
řepa červená,
brambory,
vejce,
voda,
pepř,
sůl
Komentáře (5)
Posílám obrázky a doporučuji jako lehkou letní večeři.