Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 812 kJ / 1 150 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,84 g |
Tuky | 70,46 g |
Vláknina | 6,45 g |
Cholesterol | 818 mg |
Sodík | 1,23 g |
Sůl | 2,89 g |
Sacharidy | 85,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jednoduchá játrová "roláda" v parním hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LvQ4
Moje poznámka
Jednoduchá játrová "roláda" v parním hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LvQ4
Nejnovější recepty
Meruňkový páj
Přidáno před 33 minutami
Rebarborový džem s hodně zralými jahodami
Přidáno před 2 hodinami
Pikantní angreštový džem s ostružinami
Přidáno před 2 hodinami
Banánovo-meruňková marmeláda s meduňkou
Přidáno před 2 hodinami
Mirabelky ve vlastní šťávě
Přidáno před 2 hodinami
Švestková povidla z trouby bez míchání
Přidáno před 2 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketová omáčka na špagety
rejt9 před 24 minutami
Babiččiny tvarohové šátečky s tvarohem
Olympus před 1 hodinou
Propadlá pudinková buchta s jahodami
collins před 2 hodinami
Vdolky naší holky
Martina S. před 3 hodinami
Květákové placičky
Linova před 4 hodinami
Kmínová polévka s cizrnou
Konsel před 4 hodinami
Uzené pečené koleno
Vladka16 před 4 hodinami
Rychlé tvarohové knedlíky
Janina007 před 4 hodinami
Hamburgerové bulky
Ajfel před 4 hodinami
Tématické fráze:
játrová tlačenka,
jednoduchá játrová paštika,
sladká roláda jednoduchá která nepraská,
kuřecí játra v parním hrnci,
vaříme v parním hrnci,
střívko na tlačenku,
játrová paštika recept,
omáčky v parním hrnci,
kuřecí roláda v parním hrnci,
knedlíky v parním hrnci,
recepty pro parní hrnec,
tlačenkové střívko,
knedliky jatrove,
vaření v parním hrnci videorecept,
jatrové koule,
polevka v parnim hrnci,
brambory v parním hrnci,
kuřecí roláda s játry,
roláda která nepraská videorecept,
knedliky z jater bohdalova
Suroviny:
játra kuřecí,
rohlík,
vejce,
sádlo,
česnek,
sůl,
pepř,
majoránka,
koření grilovací,
tlačenka,
Komentáře (21)
Fotku vaření v kastrole přidávám taky.
Dříve jsem to vařívala v tom tlačenkovém střívku ve velkém kastróle, v hrníčku jsem to nedělala, to nemám vyzkoušené. Ale od té doby, co mám parní hrnec, tak to dělám v něm.
Dělává to i maminka, taky to nemixuje, roztlačí to vždycky takovým tím mačkátkem na brambory.
Jsou moc výborné