Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 812 kJ / 1 150 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,84 g |
Tuky | 70,46 g |
Vláknina | 6,45 g |
Cholesterol | 818 mg |
Sodík | 1,23 g |
Sůl | 2,89 g |
Sacharidy | 85,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jednoduchá játrová "roláda" v parním hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LvQ4
Moje poznámka
Jednoduchá játrová "roláda" v parním hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LvQ4
Nejnovější recepty
Maminčina bažantí stehna
Přidáno před 5 hodinami
Květákové kari s fazolkami edamame
Přidáno před 6 hodinami
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno před 12 hodinami
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 14 hodinami
Těstoviny s treskou a pepřem
Přidáno před 22 hodinami
Vepřová plec se špenátem
Přidáno 19. 10. 2025 15:32:36
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Palačinky - klasické
Lukrejka před 23 minutami
Vepřovo-špenátová roláda na česneku
PavlaJ před 39 minutami
Hrníčková bábovka od babičky
Lukrejka před 3 hodinami
Závin tažený jablečný
Majkaa před 4 hodinami
Hlíva ústřičná jako "minutka"
KrisZaezemi před 5 hodinami
Domácí kmínový chleba
KristulaT před 5 hodinami
Babiččiny blbouny
KristulaT před 5 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Renata1101 před 5 hodinami
Španělské ptáčky
Jan@Novy před 6 hodinami
Domácí šunka z králičího masa
Romanesku před 6 hodinami
Tématické fráze:
játrová tlačenka,
jednoduchá játrová paštika,
sladká roláda jednoduchá která nepraská,
kuřecí játra v parním hrnci,
vaříme v parním hrnci,
střívko na tlačenku,
játrová paštika recept,
omáčky v parním hrnci,
kuřecí roláda v parním hrnci,
knedlíky v parním hrnci,
recepty pro parní hrnec,
tlačenkové střívko,
knedliky jatrove,
vaření v parním hrnci videorecept,
jatrové koule,
polevka v parnim hrnci,
brambory v parním hrnci,
kuřecí roláda s játry,
roláda která nepraská videorecept,
knedliky z jater bohdalova
Suroviny:
játra kuřecí,
rohlík,
vejce,
sádlo,
česnek,
sůl,
pepř,
majoránka,
koření grilovací,
tlačenka,
Komentáře (21)
Fotku vaření v kastrole přidávám taky.
Dříve jsem to vařívala v tom tlačenkovém střívku ve velkém kastróle, v hrníčku jsem to nedělala, to nemám vyzkoušené. Ale od té doby, co mám parní hrnec, tak to dělám v něm.
Dělává to i maminka, taky to nemixuje, roztlačí to vždycky takovým tím mačkátkem na brambory.
Jsou moc výborné