Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 819 kJ / 1 391 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 140,18 g |
| Tuky | 70,33 g |
| Vláknina | 12,93 g |
| Cholesterol | 306 mg |
| Sodík | 1,24 g |
| Sůl | 2,83 g |
| Sacharidy | 44,01 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové kostky v jemné zeleninové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Lwy
Moje poznámka
Vepřové kostky v jemné zeleninové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Lwy
Nejnovější recepty
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 45 minutami
Grinchův elixír
Přidáno před 15 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 18 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 19 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánočka III
Marcela.Ma. před 1 hodinou
Kapří hranolky
loing před 10 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 10 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 10 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 10 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 11 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 11 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 12 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 12 hodinami
Tématické fráze:
omáčky z vepřového,
vepřové kostky na zelenine,
vepřová omáčka se zeleninou,
omáčka z vepřového,
veprove kostky v omacce masa omacky,
vepřová omáčka recept,
vepřové kostky,
jemná zeleninová omáčka,
zeleninová omáčka s vepřovym masem,
omacky zeleninou z veproveho masa,
omáčka z vepřového masa,
vepřová omáčka,
omáčka z vepřového se zeleninou,
omáčky z vepřového masa se zeleninou,
omáčky z vepřových kostek,
kureci s mrkvi a lecem a knedlou,
omacka z veproveho na zelenine,
vepřové maso s rozmixovanou zeleninou,
omáčka z vepřového masa a zeleninou,
vepr.ragu
Suroviny:
maso vepřové,
cibule,
mrkev,
kořen petržele,
celer,
smetana sladká,
vývar kuřecí,
hořčice plnotučná,
bobkový list,
koření nové koření,
jalovec,
pepř celý,
šťáva citronová,
cukr krystal,
slanina uzená,
olej
Komentáře (7)