Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 377 kJ / 90 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,80 g |
Tuky | 0,39 g |
Vláknina | 10,36 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 14 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 16,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový plátek na cibulové peřince
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZwVR
Moje poznámka
Vepřový plátek na cibulové peřince
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZwVR
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno před 1 hodinou
Hovězí maso na pivě
Přidáno před 22 hodinami
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno 17. 10. 2025 18:14:00
Rybí závitek z makrely
Přidáno 17. 10. 2025 18:01:29
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno 17. 10. 2025 17:53:01
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno 17. 10. 2025 17:37:31
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Snadný štrúdl
Ivace před 4 minutami
Domácí škvařené sádlo
Mathilda před 9 minutami
Pudink v mikrovlnné troubě
D.strelcova@seznam.cz před 15 minutami
Celerová pomazánka à la humr
Tonja před 1 hodinou
Skoro rybí salát z květáku
Tonja před 1 hodinou
Budapešťská pomazánka
Tonja před 1 hodinou
Tvarohová pomazánka s mrkví - „Falešná treska“
Tonja před 1 hodinou
Zelný salát s fenyklem
Tonja před 2 hodinami
Hovězí guláš
dejvi01 před 2 hodinami
Salát z hlívy ústřičné
Tonja před 2 hodinami
Tématické fráze:
maso v peřince,
veprový plátek,
veprovy platek recept,
vepřové plátky na cibuli,
vepřové maso v peřince,
veprove platky s bramborákem,
cibulova hořčice,
vepřové na panvy,
kotlety v peřince,
vepřové plátky,
nalozene platky s cibuli,
maso v cibulové peřince,
vepřové plátky na na cibuli,
vepřové plátky na cibule,
veprove platky s parmezanem,
krkovice v peřince,
ryba v bramborove perince,
vepřové plátky parmezán,
vepřová kotleta recepty,
kotleta v perince
Suroviny:
kotleta vepřová,
cibule,
česnek,
kapary,
parmazán,
houby,
hořčice kremžská,
mouka hladká,
sůl,
pepř,
pivo světlé
Komentáře (7)