Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 664 kJ / 876 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 105,05 g |
| Tuky | 16,51 g |
| Vláknina | 24,40 g |
| Cholesterol | 1,54 g |
| Sodík | 858 mg |
| Sůl | 2,41 g |
| Sacharidy | 66,92 g |
Postup přípravy
Rajčata nařízneme, spaříme ve vroucí vodě, oloupeme a nakrájíme. Krok 2: Na oleji osmažíme cibuli, přidáme játra, sůl, pepř a kmín, ppodlijeme troškou vody a restujeme. Po chvíli přidáme jablko, rajčata a fazolky, zalijeme asi 1/4 l bujónu a dusíme do změknutí. Krok 3: V trošce vody rozmícháme škrobovou moučku a játra zahustíme. Pokud chceme mít více omáčky, přilijeme ještě bujón. Krok 4: Dochutíme podle své chuti, můžeme přidat oblíbené bylinky a podáváme s rýží.
Zveřejněno 30. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játra na fazolkách, rajčatech a jablku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MEAG
Moje poznámka
Játra na fazolkách, rajčatech a jablku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MEAG
Nejnovější recepty
Vanilkové pralinky
Přidáno před 3 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 6 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 7 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 10 hodinami
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 12 hodinami
Vánoční oplatky
Přidáno 17. 12. 2025 13:26:45
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 2 minutami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 15 minutami
Nejlepší marokánky
H33inrich před 18 minutami
Plněný Hermelín s pivní omáčkou a bramborem
Sahula před 23 minutami
Babiččina čočková polévka
pesmax před 55 minutami
Bramboráky
jahodp před 1 hodinou
Zapečené vepřové plátky
jahodp před 1 hodinou
Kilimandžáro
jahodp před 1 hodinou
BeBe střecha
jahodp před 1 hodinou
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
jahodp před 1 hodinou
Tématické fráze:
játra na jablkách,
kuřecí játra s fazolemi,
játra s fazolemi,
fazolové lusky s kuřecimi jatry,
jatra na rajcatech,
veprova jatra na jablkach,
játra s fazolky,
fazolky s játry,
kuřecí játra na cibulce,
játra na cibulce a rajcetech,
kureci jatra na zelenych fazolkach,
kmínové jablko,
kuřecí játra fazolky,
játra fazolky,
játra na cibulce fazolky,
kuřecí játra na fazolkách,
jatra s jablky recept,
játra fazolky recept,
játra s s fazolemi,
kachni jatra v zelenych fazolkach
Suroviny:
játra vepřová,
fazolky zelené,
bujón zeleninový,
moučka škrobová,
jablko,
cibule,
rajče,
olej,
kmín celý,
pepř,
sůl
Komentáře (14)
Pejajo, určitě to bude dobré i z kuřecích jater