Suroviny
Porce: 8-10
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 872 kJ / 3 076 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 405,00 g | 
| Tuky | 107,59 g | 
| Vláknina | 50,89 g | 
| Cholesterol | 1,46 g | 
| Sodík | 1,27 g | 
| Sůl | 2,78 g | 
| Sacharidy | 98,56 g | 
Postup přípravy
Sójovové kostky zalejeme horkým vývarem, který jsme si připravili z 500 ml vody a bujónu. Necháme asi 10 minut nabobtnat, ocedíme, trochu vymačkáme a společně s játry pomeleme. Přidáme prolisovaný česnek, koření, petrželku, osolíme a podle potřeby zahustíme strouhankou. Necháme asi 5 minut odpočinout, tvarujeme knedlíčky, které vhazujeme do vařícího vývaru z kostí. Krok 4: Knedlíčky můžeme taky protlačovat do vývaru přes cedník na halušky.
Zveřejněno 16. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Polévka z kostí s játrovo-sójovými knedlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wE1R
Moje poznámka
					
				
Polévka z kostí s játrovo-sójovými knedlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wE1R
Nejnovější recepty
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 56 minutami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 4 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 17 hodinami
	
			
	
Fleky se zelím
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 1 hodinou
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 2 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 3 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 3 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 3 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 13 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 15 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 16 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 16 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 17 hodinami
						Tématické fráze:
						
							polévka z kostí, 
						
						
							navod na jatrove knedlicky, 
						
						
							játrové knedlíčky do polévky, 
						
						
							vepřové játrové knedlíčky do polévky, 
						
						
							vepřové játrovými knedlíčky, 
						
						
							knedlíčková polévka z vepřových kostí, 
						
						
							jatrove knedlicky do polivky, 
						
						
							polévka z kostí s játrovými knedlíčky, 
						
						
							500 g jatrove knedlicky do polevky, 
						
						
							500 g recept na játrové knedlíčky do polévky, 
						
						
							játrové knedlíčky 250g jater, 
						
						
							játrové knedlíčky doba varu, 
						
						
							návod na přípravu játrových knedlíčků, 
						
						
							polévka s kostí s játrovými knedlíčky, 
						
						
							sojove kost v polevce, 
						
						
							vývar z kostí s knedlíčky, 
						
						
							kde koupit kosti, 
						
						
							vývar z kostí doba
						
					
						Suroviny:
						
							kost hovězí, 
						
						
							mrkev, 
						
						
							petržel, 
						
						
							celer, 
						
						
							cibule, 
						
						
							paprika čerstvá červená, 
						
						
							libeček, 
						
						
							pepř celý, 
						
						
							koření nové koření, 
						
						
							sůl, 
						
						
							petrželka zelená, 
						
						
							játra hovězí, 
						
						
							kostky sojové, 
						
						
							bujon kuřecí, 
						
						
							česnek, 
						
						
							vejce, 
						
						
							majoránka, 
						
						
							pepř mletý, 
						
						
							sůl, 
						
						
							strouhanka, 
						
						
							petrželka zelená, 
						
						
							nudle
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
Komentáře (11)
Podobně dělám, jen používám vlastní vývar, a do knedlíčků přidám i libeček
Jani díky