Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 873 kJ / 687 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,03 g |
Tuky | 14,34 g |
Vláknina | 4,32 g |
Cholesterol | 1,54 g |
Sodík | 501 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 37,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játrový mišmaš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R10
Moje poznámka
Játrový mišmaš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R10
Nejnovější recepty
Kosmatice na sladko vhodné i pro diabetiky
Přidáno před 8 hodinami
Párečky v těstíčku
Přidáno před 10 hodinami
Hrášková omáčka s vajíčkem a paloučkovým knedlíkem ( pro diabetiky)
Přidáno před 12 hodinami
Plátky krkovičky dušené v pikantní omáčce
Přidáno před 14 hodinami
Rebarborová bublanina s kokosem
Přidáno před 14 hodinami
Filety ze pstruha s rajčaty
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Játrový sýr podle ČSN
19488 před 7 hodinami
Domácí vlašský salát
Sefiragold před 10 hodinami
Chutný salát z čínského zelí
Sefiragold před 11 hodinami
Chřest (nejen) s vejcem
Eva z HK před 13 hodinami
Salát z pekingského zelí s balkánským sýrem
Eva z HK před 13 hodinami
Špíz s americkými brambory
Vrchotka15 před 13 hodinami
Guadeloupský kuřecí salát
Antonausprag před 14 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ivet88 před 15 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
AnnaP4 před 15 hodinami
Výborné lasagne
Papucel před 15 hodinami
Tématické fráze:
játrový dort,
játrový nákyp,
mis mas,
recepty z jater,
kuřeci mišmaš,
farbi.cz,
slovensky játra,
játrový salám,
recept z jater,
jehněčí játra po bulharsku,
kureci jatrovka,
recept miš maš,
recepty hovězí játra na leču,
recept jatrovka,
veprove nudlicky po zbojnicku,
recept jehněčí játra,
recept na hovězí játra,
játra po slovensky,
dort farbi,
játra slovensky
Suroviny:
játra vepřová,
olej,
cibule,
rajče,
paprika čerstvá červená,
paprika sušená sladká,
vegeta
Komentáře (7)
takze skratim to uz...celkom zasluzene +