Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 202 kJ / 765 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,70 g |
Tuky | 61,47 g |
Vláknina | 6,37 g |
Cholesterol | 658 mg |
Sodík | 931 mg |
Sůl | 2,22 g |
Sacharidy | 18,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 11. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlovka "ala falešný ptáček"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kOME
Moje poznámka
Rychlovka "ala falešný ptáček"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kOME
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 2 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno před 11 hodinami
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 14 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 16 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 19 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí salát s jogurtem
ZboSy před 12 minutami
Tilapie pečená s bramborami
nikkyshade před 1 hodinou
Jablečný koláč
Silvie.Gemini před 3 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Vanous.lukas před 11 hodinami
Kuřecí polévka
Kajkajak před 13 hodinami
Karlovarský knedlík
Kajkajak před 13 hodinami
Kokosová sváteční bábovka
irenaM před 14 hodinami
Linecké těsto z cukrářského učiliště" pro začátečníky"
Marketa75 před 14 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mirrika před 14 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 14 hodinami
Tématické fráze:
falesni ptacci,
falešný ptáček,
falesne ptacky,
falešní ptáčci recept,
falešný ptáček recept,
rozbalené ptáčky,
ala ptacek,
recept na falešné ptáčky,
rozbalený španělský ptáček,
rozbalený ptáček,
falesny spanelak,
falešní ptacci.recept,
falesní ptáci,
falešný rozbalený ptáček,
recept na falešní ptáčci,
rozbalený ptáček falesny,
maso ala ptáček,
falešný španělský ptáček,
recepty rychlovky,
falešnè ptáčci
Suroviny:
cibule,
párky vídeňské,
paprika čerstvá bílá,
mrkev,
paprika sušená sladká,
vejce,
vývar,
sůl,
bazalka čerstvá,
smetana ke šlehání,
mouka hladká,
olej
Komentáře (12)
Hezký receptík
Jani, děkuji