Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 768 kJ / 423 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,40 g |
| Tuky | 21,88 g |
| Vláknina | 19,20 g |
| Cholesterol | 64 mg |
| Sodík | 22 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 45,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 11. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Příloha k vepřové pečínce - šalvějová jablka na cibulce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J7Ao
Moje poznámka
Příloha k vepřové pečínce - šalvějová jablka na cibulce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J7Ao
Nejnovější recepty
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 2 hodinami
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 15 hodinami
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 18 hodinami
Brynzové halušky
Přidáno před 20 hodinami
Sýrové placky
Přidáno před 23 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno 3. 11. 2025 09:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 4 minutami
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 14 minutami
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 1 hodinou
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 1 hodinou
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 2 hodinami
Květáková polévka
Eva_H před 11 hodinami
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 13 hodinami
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 14 hodinami
Svačinové sendviče
Kajkajak před 14 hodinami
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 15 hodinami
Tématické fráze:
jablka jako příloha,
příloha k vepřové pečeni,
příloha z jablek,
přílohy k vepřovému masu,
jablko jako příloha,
prilohy z jablek,
jablka recepty,
jablka k masu,
jablka jako příloha k masu,
jablka s cibulí,
příloha k vepřovému,
příloha pečená jablka,
cibulka jako priloha,
příloha z jablk k masu,
cibulky jako priloha,
jablka příloha k masu,
vepřová pečínka,
vepřové na jablkách,
příloha z jablek k masu,
vepřová pecene na jablka
Suroviny:
jablko,
cibule,
šťáva citronová,
máslo,
šalvěj,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (12)
krásné
Je dobré mít v zásobě takové recepty, když se jablka urodí, tak nebudeme přece vařit pořád dokola kompot a péct štrůdlíky