Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 298 kJ / 71 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,00 g |
Tuky | 0,40 g |
Vláknina | 5,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 160 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 12,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová srdíčka s hráškem a mrkví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n8q4
Moje poznámka
Vepřová srdíčka s hráškem a mrkví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n8q4
Nejnovější recepty
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 17 minutami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 1 hodinou
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 4 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 5 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 13 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 52 minutami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 1 hodinou
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 1 hodinou
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 2 hodinami
Sýrová roláda
Fitulka před 2 hodinami
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 2 hodinami
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 4 hodinami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 4 hodinami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 11 hodinami
Tématické fráze:
jak dlouho vařit vepřové srdce,
vepřové na mrkvi v tlakovém hrnci,
jak dlouho vařit mrkev,
dušena mrkev s hraškem,
vepřová srdíčka,
vařené vepřové srdíčko,
jak dlouho vařit vepřová srdíčka,
vepřové srdíčko,
kuřecí srdíčka s mrkví,
vepřové v mrkvi jinak,
jak dlouho vařit vepřové srdce v papináku,
srdíčka,
srdíčka,
vepřové srdce na hrášku s mrkví,
polevka s vepřovych srdiček,
vepřové srdce v mrkvi,
vepřové maso s mrkví a hráškem v tlakovém hrnci,
vepřové maso na mrkvi s hráškem,
recept z veprovych srdicek a zampionu,
hovězí na mrkvi a hrášku v tlakovem hrnci
Suroviny:
srdce vepřové,
mrkev,
hrášek,
mouka hladká,
máslo,
ocet,
sůl,
pepř,
cukr,
koření nové koření,
koření nové koření,
bobkový list,
smetana zakysaná
Komentáře (11)
já mražený hrášek vařím max. 2 minutky