Suroviny
Porce: 1 bochník
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 345 kJ / 1 756 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,00 g |
Tuky | 7,50 g |
Vláknina | 43,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,03 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 352,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žitný chléb podle Paula Hollywooda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/03V3
Moje poznámka
Žitný chléb podle Paula Hollywooda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/03V3
Nejnovější recepty
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 17 minutami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 1 hodinou
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 4 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 5 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 13 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 49 minutami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 59 minutami
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 1 hodinou
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 2 hodinami
Sýrová roláda
Fitulka před 2 hodinami
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 2 hodinami
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 4 hodinami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 4 hodinami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 11 hodinami
Tématické fráze:
směs na žitný chléb,
žitný chléb recept,
žitný chléb s droždím,
žitný chleba s drozdim,
směs na pečení žitného chleba,
žitný chléb,
smes na zitny chleba,
celozitny chléb s drozdim,
recept na chleba,
pečení paul holywood,
recept na dobrý žitný chleba,
celozrnny zitny chleb s drozdim,
nadychany zitny chleba,
paul recept,
paul-hollywood chleba,
nadýchaný žitný chléb,
kynuty zitny chleba,
kvaskovy celožitny s kefirem,
žitný chléb smes,
žitný chléb z droždí
Suroviny:
mouka žitná,
voda,
sůl,
droždí sušené,
melasa,
olej olivový
Komentáře (12)
Jinak je střída gumová a sražená. Pokud je celožitný chleba kynutý jen droždím, místo části vody do těsta bych doporučila přidat podmáslí nebo kefír - prostě aspoň něco kyselého.
Přidám fotku mého celokváskového žitného, snad nebude vadit
Dobrý den, byla by jste tak hodná a poslala mi váš recept na žitný chléb ?
A tento jako bochník na plechu https://www.toprecepty.cz/recept/46856-zitny-chleb...
Co to nejdriv vyzkouset?